« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
10.3.2021
18:00 - 19:00
Tapahtumapaikka
Teams
+ Google Map
Hinta
Vapaa pääsy
Verkkosivu
https://www.kangasala.fi/ajankohtaisettapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen

Kangasalan kaupungin johtajan virtuaalitapaaminen järjestetään jälleen keskiviikkona 10.3.2021.

Vuoden ensimmäinen kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestettiin helmikuun alussa Teams live –tapahtumana. Tapahtumassa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen vastasi sekä tilaisuuteen ennakkoon lähetettyihin, että tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin tunnin kestävässä virtuaalitapaamisessa. Tilaisuudessa esitettiin useita kysymyksiä, eikä aivan kaikkiin ehditty antaa vastauksia ensimmäisen tapaamisen aikana. Seuraava tapaaminen järjestetäänkin 10.3. keskiviikkona. Alustana tapaamiselle toimii jälleen Teams –livetapahtuma. Enakkokysymyksiä tapahtumaan voi lähettää osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi aina 28.2.2021 saakka.

Kangasala tahtoo olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, jossa asiakkaat kohdataan silloin ja siellä missä he liikkuvat. Virtuaalitapaamiset ovat osa tämän palvelulupauksen täyttämistä. Nauhoite ensimmäisestä tapaamisesta on nähtävillä kaupungin videoviestintään tarkoitetulla Kangasala-kanavalla.

Osallistuminen tapahtumaan ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

Virtuaalitapaamisen pelisäännöt ja ohjeet tapahtuman osallistujille:

Osallistuminen tapahtumaan

 • Kangasalan kaupunginjohtajan Oskari Auvisen virtuaalitapaaminen keskiviikkona 10.3. klo 18 Teams –livetapahtumana. Tilaisuus kestää tunnin.
 • Voit osallistua tapahtumaan joko puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Linkki aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa.
 • Pääset osallistumaan tapahtumaan täältä. 

Kysymysten esittäminen

 • Kaupunginjohtaja aloittaa vastaamalla ennakkoon esitettyihin kysymyksiin, mutta kysymysten välissä esitetään tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä. HUOM! Mikäli kysymyksiä tulee erityisen paljon, ei kaikkia tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä välttämättä ehditä esittää kaupunginjohtajalle.
 • Voit kirjoittaa kysymyksiä, ajatuksia tai kommentteja kysymyskenttää, joka löytyy ikkunan oikeasta yläkulmasta kohta Livetapahtuman kysymysosio. Kysymys kirjoitetaan alalaidassa aukeavaan kenttään. Muistathan myös lähettää esittämäsi kysymyksen.
 • Teams –livetapahtumissa osallistujat voivat ottaa osaa vain kirjoittamalla. Kysymysten kannattaa olla mahdollisimman tiiviissä ja selkeässä muodossa.
 • Voit esittää kysymyksiä nimellä tai nimettömänä. Voit itse asettaa tämän kysymystä kirjoitettaessa.
 • Samasta ikkunasta löytyvät esittämäsi kysymykset sekä muiden osallistujien julkaistut kysymykset. Muiden osallistujien julkaistut kysymykset tulevat näkyviin, kun valitsee kysymysosiossa näkyviin Esittelyssä-palstan. Kun valitsee näkyviin Omat kysymykset –palstan, näkyvät vain esittämäsi kysymykset.
 • Asialliset viestit julkaistaan näkyville kaikille tapahtuman osallistujille.
 • Voit myös tykätä mielestäsi hyvistä kysymyksistä, tai jos joku on jo ehtinyt esittää kysymyksen, jota olit itsekin ajatellut kysyä.
 • Suosittelemme olemaan aktiivisia ja esittämään kysymyksiä heti alusta alkaen, jotta tilaisuus olisi mahdollisimman vuorovaikutteinen.

Jos sinulla ilmenee teknisiä haasteita

 • Päivitä nettisivu tai liity tilaisuuteen uudestaan tapahtumalinkistä
 • Tarkista, että käytössäsi on selaimen versio, joka on tuettu (parhaiten toimivat Edge ja Chrome)

Tervetuloa tapaamaan kaupunginjohtajaa!

Kartta