« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
9.12.2023
11:00 - 15:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/joulukyla-4/
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulukylä

Ensimmäistä kertaa Kangasala-talon aukiolle kohoava Joulukylä tuo tuulahduksen eurooppalaista joulutoritunnelmaa keskustaan. Mökeissä voi tehdä ihania jouluostoksia käsitöistä herkkuihin, ja Kulttuuriravintola Jalmarin Joulukievarissa voi nauttia kuumaa glögiä Joulukylän keskellä viltin alla.

Joulukylä on avoinna 20.12.2023 saakka joka keskiviikko klo 16-20 ja joka lauantai klo 11-15. Paikalla nähdään keskiviikkoisin joulupukki muoreineen klo 17 ja 18 sekä lauantaina klo 12.

Joulukylässä soi taustalla jouluun asti kangasalalainen joulumusiikki, jonka on pääosin säveltänyt ja tuottanut Heikki Mäenpää.  Oman lisänsä tuo Prinsessa Tuulispään säveltämä, sanoittama ja esittämä uusi joululaulu “Joulutoive”. Hiljainen musiikki  luo tunnelmaa valometsään myös  joulukylän ollessa suljettuna aina jouluun asti. Joulukylän aukioloaikoina päästään nauttimaan myös livemusiikista, kun keskiviikkona 13.12. paikalle saapuu Prinsessa Tuulispää yhdessä joulukylätontun kanssa. Prinsessa Tuulispää esittää uuden  Joulutoive-laulunsa klo 17 ja 18. Tapahtumassa lauletaan ja leikitään myös Heikki Mäenpään jo suosiota herättänyt Kangasalan joulukuu -laululeikki, jossa kerrotaan kangasalalaisten tonttujen puuhista.

Kartta