« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
14.12.2023
19:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Kangasalan kirkko
Ainontie 1, 36200 Kangasala Kangasala + Google Map
Hinta
€39,90
Verkkosivu
https://www.facebook.com/events/1920281135009350
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Irina Björklund & Teemu Roivainen: Rauhan Liekki

Kansainvälinen taiteilijamme Irina Björklund ja suomalaismuusikko sekä -laulaja Teemu Roivainen lähtevät yhteiselle Rauhan Liekki -kirkkokiertueelle!

“On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka molemmat koemme tässä ajassa erityisen tärkeäksi”, Roivainen kertoo. “Rauha on perinteisestikin hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja konsertin sisällön ja tunnelman haluammekin luoda niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua ja tunnelmoida musiikin parissa.”

“Rauha on tosiaan niin laaja käsite: Rauha maailmalle. Mielelle. Perheelle. Luonnolle. Päällimmäisenä meillä näinä aikoina on Ukrainan sota ajatuksissamme, se rauha, jota tilanteen ratkaisemiseksi toivomme. Mutta toivomme ennen kaikkea Rauhan Liekki -konsertin tuovan paikallaolijoille myös henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä; sitä, jota tämän päivän kännykkämaailmassa ani harvoin saamme kokea”, Björklund toteaa.

Liput myy: Ticketmaster
Lisätiedot: info@centralline.fi

Kartta