Yksityisnäytös K-Kinossa tai oma konsertti kymmenelle Kangasala-talossa


Kuva: Kangasala-talo

Kangasala-talo tarjoaa mahdollisuuden yksityisen elokuvanäytöksen järjestämiseen enintään kymmenelle henkilölle. Kangasala-salissa voi myös järjestää yksityistilaisuutena oman konsertin tai muun esityksen. Jos pianistin unelmana on ollut soittaa Steinway-flyygeliä konserttisalissa, nyt haaveen voi toteuttaa, yleisönä oma lähipiiri.

Kangasala-talo vastaa asiakkaiden toiveisiin yksityistilaisuuksien järjestämisestä Kangasala-salissa. Eniten on toivottu yksityisnäytöksiä K-Kinoon. Nyt tämä on mahdollista ainakin helmikuun loppuun saakka. Yksityistilaisuuksissakin on noudatettava koronasäännöksiä ja -suosituksia ja käytettävä maskia. Tilaisuuteen voi osallistua enintään 10 henkilöä.

”Kun nyt ei voida yleisiä kokoontumisia järjestää, tarjoamme vähän prameammat puitteet yksityistilaisuuksille. Hintakin on painettu niin alas, että toivottavasti tätä mahdollisuutta hyödynnetään. Helmikuu näyttää, josko näille olisi pidempiaikaisempaakin kysyntää. Tosin maaliskuusta eteenpäin kalenterin toivottavasti täyttävät taas suunnitellut tapahtumat,” sanoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Yksityiseen elokuvanäytökseen voi tällä hetkellä valita jonkin seitsemästä elokuvasta, jotka ovat Sing 2, Maailman ympäri 80 päivässä, Vinski ja näkymättömyyspulveri, Tunturin tarina, Hytti nro 6, Spencer ja 70 on vain numero.

Kangasala-saliin voi myös tuoda oman lempileffansa DVD- tai Blu-ray -formaatissa tai näyttää lähipiirilleen isolla kankaalla vaikka vanhoja lomavideoita lääkkeeksi kaukokaipuuseen. Aineistot saadaan näkymään valkokankaalle myös tietokoneelta. Suoratoistopalvelujen sisältöjä ei tekijänoikeussuojausten vuoksi voi katsella.

Konserttisalin voi varata 45 minuutiksi omaa konserttia, runonlausuntaa, tanssia tai muuta akustista esitystä varten. Myös talon upea Steinway-flyygeli on käytettävissä samaan hintaan. Tämä on oiva tilaisuus saada perheen taiteilija esiintymään isolla lavalla.

Yksityistilaisuudet varataan Kangasala-talon myyntipalvelusta myyntipalvelu@kangasala-talo.fi tai 0400 304 530. Kaikissa tilaisuuksissa osallistujia voi olla enintään kymmenen, esiintyjät mukaanluettuina. Yksityisen elokuvanäytöksen hinta on 230 euroa ja 45 minuutin yksityiskonsertin hinta 200 euroa. Oman lempileffan katsominen maksaa 150 euroa puoleltatoista tunnilta, lisäaika 50 euroa/alkava tunti.

Kangasala-talossa on maskisuositus ja asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Koronapassia ei tällä hetkellä edellytetä talossa asioimiseen.