Vaikuta Kangasalla -tapaamiset tarjoavat suoran keskusteluyhteyden asukkaiden ja kaupungin johtajiston välillä


Kysymyksiä, kehitysehdotuksia ja keskustelunostoja tilaisuuteen voi jättää artikkelista aukeavan linkin kautta.

 

Vuonna 2021 aloitetut kaupungin virtuaalitapaamiset jatkuvat teemoitettujen Vaikuta Kangasalla -tapaamisten merkeissä keskiviikkona 16.3. Tuolloin kaupunginjohtaja Oskari Auvinen tavattavissa Kangasalan pääkirjaston lehtisalissa ja kaupungin YouTube -kanavalla.

Vuorovaikutteisissa tapaamisissa voi esittää kysymyksiä ja tai kehitysehdotuksia kaupungin johtajistolle. Tilaisuudessa käytävää keskustelua käydään etukäteen jätettyjen kysymysten sekä viestiseinän välityksellä. Tapaamisiin voi osallistua paikan päällä tai suorana striimattavan lähetyksen kautta. Vuoden muista Vaikuta Kangasalla -tapaamisista tulossa tietoa kevään aikana.

Virtuaalisesti toteutettavat tapaamiset ovat Kangasalla korona-aikana aloitettu käytäntö, jonka tarkoituksena on edistää suoraa vaikuttamista ja vuoropuhelua. Aikaisemmat virtuaalitapaamiset on järjestetty Teams -livetapahtumina. Vastaisuudessa tilaisuudet tullaan järjestämään sekä läsnä että virtuaalisesti tapahtuvina ja ne tulevat jälkikäteen katsottaviksi kaupungin videoviestinnän kanaville. Edellisen vuoden tapaamisia ja niissä esitettyjä kysymyksiä pääset katsomaan Kangasala-kanavalta.

 

Aika ja paikka

Vaikuta Kangasalla -tapaaminen 16.3.2022 klo 18-19
Paikalla: Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen
Pääkirjaston lehtisali & Kangasalan YouTube -kanava.

 

Jätä kysymyksiä

Jätä tilaisuudessa esitettävä kysymyksesi, kehitysehdotuksesi tai keskustelunaiheesi ennakkoon tämän linkin kautta. Kysymykset jätetään nimettöminä.

 

Lisätietoja:

Isabella Rossi tapahtumakoordinaattori p. 044 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi