Tule mukaan suunnittelemaan Kauhujen Kangasala 2021 halloween-tapahtumaa


Kauhujen Kangasala 2021 ensimmäinen suunnittelupalaveri pidetään Teams-tapaamisena 17.3.2021 klo 18.

Kauhujen Kangasala hurja halloween-viikonloppu tulee jälleen! Lokakuun lopussa 29.-31.10.2021 järjestettävä tapahtuma etsii innokkaita ideoijia, toteuttajia, näyttelijöitä, somistajia ja muita tekijöitä mukaan vuoden 2021 toteutukseen. Voit olla minkä ikäinen tahansa, voit olla seura tai yhteisö, osaaja, harrastaja tai vain kiinnostunut olemaan osa tapahtumatiimiä.

Ohjelma, tarina ja kaikki tapahtumassa nähtävä suunnitellaan yhdessä, joten mitään valmista sabluunaa tapahtumalle ei ole. Ensimmäinen suunnittelupalaveri kuluvalle vuodelle järjestetään keskiviikkona 17.3. klo 18. Tilaisuus järjestetään Teams tapaamisena, mutta mahdollisuuksien mukaan myös livetapaaminen on mahdollinen, jos koronarajoituksen sen meille sallivat. Jotta pääset mukaan, ilmoittaudu tilaisuuteen ennakkoon ma 15.3. mennessä tapahtumat@kangasala.fi ja saat kutsun tilaisuuteen.

Mukaan Kauhujen Kangasala suunnitteluun voi tulla kerran, kahdesti tai joka kerta. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä siihen tarvitse sitoutua, mutta varoituksen sana! Tekeminen on kivaa ja siihen voi jäädä koukkuun. Tapaamisia järjestetään aluksi kuukausittain, syksyllä useammin.

Kauhujen Kangasala
Minkä hahmon sinä tuot mukaan Kauhujen Kangasalaan?

Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa järjestetty Kauhujen Kangasala Hurja halloween-viikonloppu sisälsi hirvittävää ohjelmaa kaikille halloweenin ystäville. Yksi tapahtuman keskeinen tapahtuma oli Verikiven tarina –kauhukierros, jossa tapahtuman osallistujat pääsivät itselleen parhaana ajankohtana kiertämään pitkin keskustaa kulkevaa kauhutarinaa. Tänäkin vuonna kauhupolku tullaan näkemään pääosassa ohjelmaa, mutta missä ja miten, sen päätätte te kaikki Kauhujen Kangasalan tekijät.

Katso video viime vuoden kierroksen trailerista alapuolelta. Mukana 2020 tapahtuman toteutuksessa oli monen ikäisiä kaupunkilaisia ja hauskaa riitti, vaikka lopputulos olikin selkäpiitä hyytävän karmiva!