Tredun Kangasalan toimipiste vihittiin käyttöön


Tredun Kangasalan toimipisteen virallisia vihkiäisiä vietettiin torstaina 1.11.

Kangasalan toimipisteen vihkiäisten ohjelmassa oli juhlapuheita, maljannostoa, musiikkia ja taideteosten esittelyä.

Koulutuskeskuksen vihkimisessä nauhan leikkaamisen suorittivat Tampereen apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki, Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, toimipistepäällikkö Armi Salminen, toimipistepäällikkö Marjo Tommiska ja yrityskoordinaattori Antti Lyhteilä.

Tredun Kangasalan toimipisteen monikäyttöiset ja muunneltavat tilat ovat ilahduttaneet käyttäjiä jo kolmen kuukauden ajan. Roine-kampuksen toiminta käynnistyi 13.8.2018, kun oppilaat saapuivat uusiin toimitiloihin.

Valoisa ja avara oppimisympäristö toivottaa kaikki tervetulleiksi. Seljänne-ruokalan yhteydessä toimii myymälä, jossa on tarjolla muun muassa konditoriaopiskelijoiden valmistamia herkkuja. Jo aiemmassa toimipisteessä hyvään maineeseen noussut opetusravintola Eveliina palvelee lounasasiakkaita arkipäivisin.

Ruokala on osa amfiteatterimaista auditoriota, joten moneen tarpeeseen taipuva tila on jo nyt toiminut juhlien näyttämönä ja herättänyt ulkopuolisten vuokraajien kiinnostuksen. Kevyt, siirreltävä ja muunneltava kalustus on osoittanut toimivuutensa.

Monipuolinen kattaus perustutkintoja

Tredun Kangasalan toimipiste Finnentie 39:ssä on opinahjo noin 520 ammatilliselle opiskelijalle. Toimipisteessä työskentelee 50 työtekijää, joista osa työskentelee Kangasalan lisäksi myös muissa Tredun toimipisteissä.

Kangasalan toimipisteessä voi opiskella yhdeksää perustutkintoa seuraavilta aloilta: sosiaali- ja terveysala, turvallisuusala, rakennusala, talotekniikka, elintarvikeala, ravintola- ja cateringala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, tieto- ja tietoliikennetekniikka ja sähkö- ja automaatioala. Lisäksi tarjolla on ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen koulutuksia henkilöille, joilla on jo kokemusta työelämässä.

Ammatillisiin opintoihin hakeudutaan yhteishaussa tai ympäri vuoden jatkuvan haun kautta. Jatkuvassa haussa voi hakea opiskelemaan kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan.

 

Kangasalan lukion musiikkilinjalaiset viihdyttivät yleisöä.