Toripaikkojen varaus ja torin operointi muuttuu


Myyntipaikan varaaminen ja maksaminen varauksen yhteydessä tehdään jatkossa sähköisen varausjärjestelmän kautta verkossa.

Kangasalan torin odotettu sähköinen varausjärjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 19.2.  Torin verkkosivut päivitetään myös ja sinne tulee ohjeet varauksen tekemiseen sekä linkki varausjärjestelmään.

Samaan aikaan torin operaattorina aloittaa Lentolan kiinteistöpalvelu Oy, jonka vastuulla on sähköisen varausjärjestelmän hallinnointi ja torialueen käytännön operointi. Ennen uuden järjestelmän käyttöönottoa 19.2 saakka, torivaraukset toimivat, kuten tähänkin asti.

– Uuteen varausjärjestelmään tehdään vielä viimeiset hienosäädöt ja operaattorin kanssa allekirjoitetaan sopimus, jonka jälkeen kaiken pitäisi olla valmiina torin uuteen aikakauteen, toteaa tontti-insinööri Sami Ylihärsilä.

Varausjärjestelmän uudistaminen tukee ja tukevoittaa torin asemaa kohtaamispaikkana, tekemällä paikkavarauksesta entistä helpompaa kellonajasta ja varaajan fyysisestä sijainnista riippumatta.

Kaupunki kiittää nykyisiä torikauppiaita ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä tässä muutosprosessissa ja toivottaa niin uudet kuin aikaisemminkin torikauppaa harjoittaneet kauppiaat lämpimästi tervetulleeksi myös uuden aikakauden torille. Torilla tavataan!

 

Lisätiedot:
tontti-insinööri Sami Ylihärsilä
puh. 040 133 6371, sami.yliharsila(at)kangasala.fi