TIEDOTE: K-Kinossa kesän uutuuselokuvia tiistaisin ja torstaisin


Kangasalan oma elokuvateatteri K-Kino esittää kesän isot ensi-illat ja kevyttä katsottavaa koko perheelle torstaista 29.6. alkaen. Kesäohjelmistossa on neljä elokuvaa: Indiana Jones and the Dial of Destiny, Ruby – teini-ikäinen merihirviö, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ja Barbie.

”Viime vuonna meni pari hyvää elokuvaa ohi kesätauon aikana ja se harmitti sekä meitä että yleisöä. Nyt korjataan tilanne ja tarjotaan viihdykettä elokuvasalin viileässä hämärässä helteen ja hyttysten vastapainoksi”, Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen sanoo.  

Kulttuuriravintola Jalmari tarjoilee drinkkejä elokuvien hengessä. Jalmarin kesäterassille ehtii poiketa ennen tai jälkeen elokuvaesitystä.

”Listalta löytyy elokuvien hengen mukaan suunniteltuja juomasekoituksia alkoholilla ja ilman”, ravintoloitsija Janne Heinonen intoilee.

Ohjelmistossa isot Hollywood-ensi-illat, koko perheen animaatio ja yllättävä Barbie-elokuva

Indiana Jones -elokuvasarjan viides ja viimeinen osa Indiana Jones and the Dial of Destiny on jo usealla foorumilla ehditty julistaa ”paremmaksi kuin olisit kuvitellutkaan” ja yhdeksi sarjan parhaista elokuvista.  

Ruby – teini-ikäinen merihirviö on mm. Shrekin tekijänä tutuksi tulleen Dream Works Animation -studion kesän uutuus. Toimintakomedia kertoo ujosta teinitytöstä, jolle on vaikeaa sulautua koulun seurapiireihin. Sittemmin selviää, että Ruby on myyttisten merihirviöiden sukua, ja tehty suurempia näyttämöitä varten.

Mission: Impossible -sarjan seitsemännestä osasta Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One on tihkunut ennakkoon hyvin vähän tietoja. Mukana on ainakin Tom Cruisen itse tekemä stuntti, jossa hän hyppää moottoripyörällä base-hypyn. 

Elämä Barbiemaassa on täydellistä. Paitsi jos sinulla on eksistentiaalinen kriisi. Tai jos olet Ken. Kepeän satiirisessa Barbie-elokuvassa seurataan Barbien identiteettikriisiä ja halua päästä todelliseen maailmaan. Nimekäs tähtikaarti ja elokuvan ennakkomateriaalit antavat vihjeen siitä, että kyse ei ole vain lapsille suunnatusta elokuvasta.

K-Kinon liput myynnissä osoitteessa k-kino.fi ja ovelta 30 min ennen näytöstä. Elokuvalipun hinta on 12 €, lastenelokuviin 11 €.

Lue lisää elokuvista ja näytösajoista ja osta lippusi osoitteesta k-kino.fi.