Terveyskeskuksen kahvion toimija valittu


Kangasalan kaupungin tekninen keskus ja elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy järjestivät syksyllä toimijahaun terveyskeskuksen kahvion uudelleen avaamiseksi ja kahviotoimijan löytämiseksi.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli kolme, joista kaikki hakijat haastateltiin. Valinnassa kiinnitettiin huomiota kokemukseen, liiketoimintasuunnitelmaan, valikoimaan ja tulevaisuuden visioon. Terveyskeskuksen kahviotoimijaksi valittiin Ravintola Paakari.

Terveyskeskukseen avautuva kahvio tulee olemaan nimeltään Pikku-Paakari. Kahvion toimintaa pyörittää Paakarissakin työskennellyt Eveliina Sutinen.

– Kahviosta saa kahvia, teetä, virvokkeita sekä siihen kylkeen herkullisia leivonnaisia ja suolaista syötävää. Tarkoituksena on tarjota myös lounasta päivittäin ja kauttamme saa tarjoilut myös osastoille erilaisiin juhliin sekä tapahtumiin, kertoo kahvilatoiminnasta vastaava Eveliina Sutinen.

– Harvassa terveyskeskuksessa kahvilapalvelut ovat huipputasoa, mutta jatkossa meillä on näin. Olimme onnekkaita, että saimme ruoastaan ja konditoriatuotteistaan jo ennestään kuuluisan Ravintola Paakarin tuottamaan kahviopalvelut terveyskeskukseen, toteaa Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

Kahvion on tarkoitus avautua joulukuun aikana. Nyt tiloissa on käynnissä remontti, ja toiminta pääsee käynnistymään heti sen valmistuttua.

Lisätiedot:

Kahvila Pikku-Paakari, Eveliina Sutinen, puh 045 149 4224
Business Kangasala Oy, toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246
Kangasalan kaupunki, kiinteistöasiantuntija Katariina Ristkari, puh. 040 355 4601