Tervetuloa Kangasalan teknisen keskuksen virtuaalitapaamiseen 20.5. klo 16


Suorassa lähetyksessä osallistujien kysymyksiin vastaavat elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala sekä rakennuspäällikkö Merja Saarilahti.

Kangasalan kaupungin seuraavan virtuaalitapaamisen aiheet koskevat kaupungin teknisen keskuksen palveluita. Tilaisuus järjestetään Teams-livetapahtumana torstaina 20.5. klo 16 alkaen. Tilaisuudessa teknisen keskuksen Sirkku Malviala ja Merja Saarilahti vastaavat sekä ennakkoon, että tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin. Kysymykset voivat koskettaa kaikkia teknisen keskuksen palveluita kuten rakentamista, kaavoitusta, rakennettua ympäristöä, vapaa-aikaa sekä ateria- ja siivouspalveluita.

Kangasala tahtoo olla palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, jossa asiakkaat kohdataan silloin ja siellä, missä he liikkuvat. Palvelulupauksen mukaisten virtuaalitapaamisten tarkoituksena on edistää vuorovaikutusta kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Tapaamiset järjestetään Teams Live eventin välityksellä ja ne tulevat jälkikäteen nähtäväksi myös kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle. 

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumaan alapuolelta löytyvän linkin kautta, linkki aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.  

Kangasalan kaupungin aikaisempiin virtuaalitapaamisiin pääsee tutustumaan alapuolelta löytyvien tallenteiden kautta.

Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen 3.2.2021 klo 16

Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen 10.3.2021 klo 18

Osallistu torstain tilaisuuteen täältä.