Tangokuninkaallisia Kangasalan kesäteatterissa!


Kangasalan kesäteatteri tarjoaa heinäkuussa upean viikonlopun täynnä tangokuninkaallisten loistoa ja musiikillista taikaa. Perjantaina 21.7. lavalle astuvat tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen yhdessä Jackpot-orkesterin kanssa. Lauantaina 22.7. lavalle nousee Olavi Virta -laulukilpailun voittaja Nina Åkerman ManTra-yhtyeineen, ja illan kohokohtana esiintyy karismaattinen iskelmälaulaja Tomi Markkola & Kipinä.

Kuvassa lauantaina esiintyvä Tomi Markkola. Kuva Tom Lahti.

Perjantain konsertissa tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen vievät yleisön mukanaan tunteiden ja rytmin pyörteisiin. Maunuksela kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2010 ja Hallikainen vuonna 2008, ja heidän yhteistyönsä on tuottanut unohtumattomia hetkiä yleisölle kesästä 2018 lähtien. Illan ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman tangoa ja perinteistä tanssimusiikkia. Keikka alkaa klo 19.00.

Lauantain tapahtuma käynnistyy klo 18.00, kun lavalle astuu Nina Åkerman ManTra-yhtyeineen. Tämä upea artisti hurmasi yleisön voittamalla Olavi Virta -laulukilpailun vuonna 2010, ja hänen vahva äänensä ja karismaattinen lavapresenssinsä takaavat ikimuistoisen konserttiesityksen. Illan päätteeksi lavalle astuu iskelmälaulaja Tomi Markkola, joka on tunnettu tangokuninkaan tittelinsä lisäksi vuoden miesartistin palkinnosta ja Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voitosta. Markkola on julkaissut menestyneitä albumeita, ja hänen musiikkinsa on sykähdyttävää ja koskettavaa.

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, ja se tarjoaa upeat puitteet musiikin nauttimiseen. Teatterin 400-paikkainen katettu katsomo takaa sen, että yleisö voi keskittyä täysin konserttielämykseen. Lisäksi järvituuli viilentää tunnelmaa helteellä.

Liput tähän unohtumattomaan iskelmäviikonloppuun ovat saatavilla alkaen 22,50 € per ilta, joten varmista paikkasi ajoissa ja hanki liput ennakkoon. Tervetuloa Kangasalan kesäteatteriin nauttimaan huippuartistien tähdittämästä viikonlopusta!

Perjantain lippuja voi hankkia täältä 

Lauantain lippuja voi hankkia täältä

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut.

Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen, kuva Tom Lahti

Nina Åkerman, kuva Tom Lahti