Talkoolaiseksi Kangasala-Jukolaan


Kuva: Antti Harkko, Jukolan viestin lähtö 2018

Kangasalla järjestetään ensi kesänä 15.-16.6.2019 maailman suurin suunnistusviesti, jonka järjestelyvastuu on paikallisella suunnistusseuralla, Kangasala SK:lla. Tapahtuma houkuttelee Kangasalle jopa yli 40 000 kävijää. Jukola-elämykseen on mahdollista päästä osalliseksi myös muuten kuin suunnistamalla, sillä talkoolaisiksi tarvitaan noin 1 800 tekijää, joista kasassa on tällä hetkellä puolet.

Talkoolaisiksi tekemään tätä elämyksellistä ja varmasti mieleenpainuvaa suunnistuksen suurtapahtumaa tarvitaan vielä useita satoja henkilöitä. Suurimmassa osassa tehtävistä pärjää loistavasti ilman suunnistuskokemusta. Mahdollisia talkootehtäviä voivat olla esimerkiksi ravintola-, toimisto-, viestintä-, tulospalvelu-, ensiapu-, huolto- tai rakennustehtävät taikka pysäköinnin- ja liikenteenohjaus. Jokaiselle löytyy varmasti jokin tehtävä vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Talkoolaiset saavat ainutlaatuisen elämyksen lisäksi myös mm. talkooruoan, talkoopaidan sekä lippiksen/buff-huivin. Talkoolaiset myös vakuutetaan ja vakuutuksen vuoksi talkoolaisen on oltava vähintään 15-vuotias työskentelyaikana.

Mikä voisi olla sinun talkoopanoksesi? Missä tehtävässä haluaisit osallistua Jukolan tekemiseen? Kangasala SK kutsuu kuulemaan lisää Jukolan viestistä sekä talkootehtävistä maanantaina 18.2.2019 klo 18.00 Kangasalle Pitkäjärven koululle. Lisätietoa eri tehtävistä ja valiokunnista voit lukea kisasivuilta www.jukola.com kohdasta Talkoolaiset. Siellä voit myös klikata itsesi mukaan talkoolaiseksi vaikka jo heti tänään ja päästä kokemaan Kesäyö Kangasalla.

Voit seurata Jukolan viestiä sekä järjestelyjen etenemistä myös Jukolan viestin sosiaalisen median kanavista. Lisätietoja antaa Kangasala-Jukolan talkoolaisvastaava Marja Molin, marja.molin@jukola.com.