Ruutanan monitoimitalon avajaisia vietetään lauantaina 27.11.


Avajaiset toivottavat kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi vastavalmistuneeseen monitoimitaloon.

Ruutanan monitoimitalon avajaisia vietetään lauantaina 27.11. teemalla uusi monitoimitalo tutuksi, tutustu talon toimijoihin, toimintoihin ja moniin mahdollisuuksiin. Avajaispäivänä tiloja esittelevät niiden käyttäjät ja talossa toimivat seurat ja yhdistykset. Tapahtuman avaa Kangasalan valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine. Lisäksi puhujina kuullaan sivistyslautakunnan puheenjohtaja Soili Uotila-Välimäen ja Ruutanan varhaiskasvatusyksikön johtajan Tarja Luurin puheet.

Ohjelmassa:

Puheet klo 10-10.30

  • Tervetuloa Ruutanan monitoimitalon avajaisiin,
    valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine
  • Puhe sivistyslautakunnan puheenjohtaja Soili Uotila-Välimäki
  • Puhe Ruutanan varhaiskasvatusyksikön johtaja Tarja Luuri

Kurkista monitoimitaloon

Opastetut kierrokset talossa klo 10.30-14.30.
Sisälle taloon vain maskin kanssa! Koronarajoituksista johtuen, otamme sisälle kerrallaan vain rajallisen määrän henkilöitä.

Tapaa Ruutanan ja Havisevan kunnanvaltuutetut klo 13-14.30,

Ruutanan päiväkodin sisäpihalla vanhempainyhdistyksen kahviteltan luona. Tilaisuuden vetäjänä Iskelän omakotiyhdistys/ Jari Kolehmainen

 

Paina rintanappeja Kirjastoauto Konstalla klo 10-15

Katuliituja, mehua ja pihapelejä Nuorisoauto Kyläkollilla klo 10-15

 

Kahviota pyörittää Ruutanan päiväkodin vanhempainyhdistys ja makkaraa tapahtumassa paistaa Pelastakaa Äijät ry. Tule tapaamaan talon toimijoita ja tutustumaan toimintaan.

 

Avajaiset järjestetään hybridimallilla, joten niihin on mahdollista osallistua myös striimin välityksellä. Striimattua lähetystä pääset seuraamaan Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla lauantaina 27.11. klo 10 alkaen. Suora linkki striimiin https://youtu.be/Z996BYzGWiQ. Lähetys on katsottavissa myös tapahtuman jälkeen kaupungin videoviestinnän kanavilla.

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen tai hyödyntäen kevyttä liikennettä. Alueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, ja ajoneuvot voi joutua jättämään kauemmas talosta. Tervetuloa tutustumaan!

Tulethan tilaisuuteen vain terveenä. Suosittelemme lämpimästi kasvomaskin käyttöä tapahtumassa.

Katso talon esittelyvideot alapuolelta:

 

Lisätietoja:

Isabella Rossi, tapahtumakoordinaattori
p. +358 44 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi