Pro Kangasala -mitali luovutettiin Jorma Malmille


Kangasalan kaupunginhallitus on myöntänyt Pro Kangasala -mitalin Jorma Malmille osoituksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä Kangasalan kaupungin hyväksi

Jorma Malm osti ja saneerasi Malm Areenan vuonna 2016. Liikuntahalli toi kaupunkiin kauan kaivattua lisätilaa sisäliikuntaharrastuksiin. Halli tarjoaa liikuntaseuroille ja kaupunkilaisille erinomaiset liikuntamahdollisuudet, kävijöitä vuodessa on noin 50 000.

 

Hallin valmistumisen myötä myös LP Kangasalan naisten liigajoukkueen harjoitusmahdollisuudet paranivat merkittävästi niin tilojen kuin harjoitusaikojen osalta. Liigajoukkueelta ei peritä harjoittelusta tilavuokria.

 

Jorma Malmin pitkäjänteinen työ on ollut korvaamatonta LP Kangasalan naisten liigajoukkueen menestykselle. Menestyksen myötä LP Kangasalan naisten liigajoukkue on lisännyt Kangasalan tunnettuutta ja näkyvyyttä niin printtimediassa kuin tv-kanavilla.

 

Ansiotyönään Jorma Malm on toiminut Rakennusliike J. Malm Oy:n toimitusjohtajana. Rakennusliike J. Malm Oy on vuonna 1978 perustettu merkittävä kangasalalainen perheyritys. Rakennusliikkeen toimialaan kuuluvat julkinen urakointi, teollisuuden palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen. Rakennusliike on työllistänyt lukuisia kangasalalaisia. Se on onnistuneesti toteuttanut useita merkittäviä rakennushankkeita Kangasalla ja Pirkanmaalla.

 

Pro Kangasala -mitalin myöntää kaupunginhallitus. Pro Kangasala -mitali voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka erityisen ansiokkaasti on toiminut kunnallisella, taloudellisella, kulttuurin tai muulla toiminnan alalla Kangasalan kaupungin hyväksi taikka muuten erityisistä ansioista tieteen, taiteen tai liikunnan piirissä.

 

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, p. 040 133 6311, oskari.auvinen@kangasala.fi