Pekko Käpin suorana striimattu konsertti kiinnosti ympäri Suomen


Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon järjestämä Pekko Käppi & K:H:H:L -virtuaalikonsertti keräsi suoran lähetyksen äärelle kokonaisuudessaan yli 1200 katsojaa.

Konsertti sai erityistä kiitosta onnistuneesta toteutuksesta ja kaikille avoimesta mahdollisuudesta nauttia kulttuurista poikkeuksellisina aikoina. Konsertti näytettiin suorana Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla, jossa keikka on toistaiseksi katsottavissa täysimittaisena.

Kangasalan kaupunki ja Kangasala-talo halusivat kokeilla uudenlaista tapaa tarjota esteetöntä ja virtuaalisesti yhteisöllistä kulttuuria järjestämällä kaikille avoimen Pekko Käppi & K:H:H:L -virtuaalikonsertin. Konsertin tarkoituksena oli tarjota kulttuurin mieltä virkistävä vaikutus ja koota kaikki kaupunkilaiset yhteen virtuaalisen kulttuurin äärelle koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen ja haastavien aikojen keskellä.

Konsertin artistina nähtiin pirkanmaalainen Pekko Käppi & K:H:H:L. Käppi jouhikkoineen ja bändeineen keräsi valtavasti kiitosta ja erityisen positiivista palautetta annettiin onnistuneesta konserttielämyksestä. “Paras striimi, mitä olen koskaan nähnyt, aivan kuin olisin oikealla keikalla,” yksi konsertin katselijoista hehkutti konsertin chattiboksissa. Vilkkaassa käytössä olleen chatin avulla konserttiin saatiin myös kovasti kaivattua yhteisöllisyyttä. Konsertin yleisöstä kuultiinkiin terveisiä ympäri Suomen.  

Myös Käppi bändeineen koki keikan erittäin onnistuneeksi. “Oli kyllä kiva soittaa tällaisessa tilanteessa, ja kyllä tällaisessa talossa kelpaakin soittaa! Näin hieno ja toimiva talo, ja näin lähellä Tamperetta. Tullaan kyllä mieluusti uudelleenkin tänne keikalle,” Käppi bändeineen hehkutti keikan jälkeen.  

Konsertista saatiin heti paljon positiivista palautetta ja sen vaikutusta päivien piristyksenä kiiteltiin laajasti. Palautteen anti vahvisti yleisön yhteistä näkemystä siitä, että nyt jos koskaan tarvitsemme tämän kaltaista tekemistä ja yhteen hiileen puhaltamista. Yhdessä olemme enemmän ja selviämme tämänkin vaikean ajan yli.

Konsertti jää toistaiseksi täysimittaisena katsottavaksi Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalle. Katso keikka täältä. 

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon lisäksi konsertin mahdollistavat OP Kangasala, Kangasalan Sanomat ja Visit Kangasala.  

Lisätietoja: Isabella Rossi, tapahtumakoordinaattori, Kangasalan kaupunki  p. +358 44 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi
   
www.kangasala.fi
www.kangasala-talo.fi