Paras pari Pirkanmaan retkikohteet on nyt julkaistu!


Visit Kangasalan ja Visit Pälkäneen Pirkanmaan paras pari -kampanjan matkailureitit on nyt julkaistu osoitteessa www.parasparipirkanmaalla.fi. Ehdottomasti suloisin kuntaparivaljakko opastaa Pirkanmaan mielenkiintoisempien retkikohteiden äärelle. Nyt on aika nauttia kesästä ja matkustaa turvallisesti lähelle.

Parhaan parin retkikohteista löytyy jokaiselle jotain ja elämysten kokeminen on tehty helpoksi matkailijoille. Valmiita päiväreittejä on suunniteltu lapsiperheille, herkuttelijoille, luonnon rakastajille, kulttuurin kuluttajille sekä pyöräilijöille. Listattuna on myös majoituspaikat, uimarannat ja saunat, ostospaikat sekä ravintolat ja kahvilat.

Kartasta katsottuna kuntien ääriviivat muodostavat kaksi terhakkaa terrieriä. Paras pari seikkailee iloisesti pitkin ja poikin Kangasalaa sekä Pälkänettä. Yhdessä, rinnakkain. Mutta, vielä ilman nimeä. Visit Kangasala ja Visit Pälkäne avaavat nimikilpailun Facebook ja Instagram -tileillään, jossa parhaan nimiparin keksinyt henkilö voittaa laatikollisen Tupla-suklaapatukoita sekä Kangasala ja Pälkäne -aiheisen tuotepalkinnon! Kilpailu on voimassa 29.5.-25.6.2020.