Matkailuinfo muutti Kangasala-taloon


Visit Kangasalan matkailuneuvonta siirtyi vuoden alusta Kangasalan keskustaan, Kangasala-talon hoidettavaksi. Matkailijoille tarjotaan tietoa Kangasalan kohteista ja palveluista ympäri vuoden pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 11–16.Kangasala-talossa sijaitsevan infopisteen lisäksi matkailijat saavat neuvontaa puhelimitse ja sähköpostilla. Ryhmämatkailijoita ja matkanjärjestäjiä palvellaan Visit Kangasalan toimistolla.

Matkailuneuvonnan järjestämisessä on huomioitu erityisesti palvelun laatu sekä tiedonkeruu ja tilastointi. Kertyvän matkailutiedon avulla Kangasalan matkailua voidaan kehittää systemaattisemmin ja tavoitteellisemmin.

Aiemmin Kangasalan matkailuneuvonta sijaitsi Mobiliassa. Matkailuneuvontaa on toivottu kuitenkin kaupungin keskustaan jo kauan.

– Olen todella iloinen, että pitkä odotus matkailuinfon saamiseksi keskustaan on päättynyt, ja matkailuinfo on nyt keskeisellä paikalla Kangasala-talossa, iloitsee Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

– Kangasala-talolle uuden palvelukokonaisuuden tarjoaminen on haaste, ja niistähän me pidämme. On ilo päästä palvelemaan asiakkaita yhä monipuolistuvalla palveluvalikoimalla matkailuasioiden tiimoilta, Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen jatkaa.

Matkailuinfon avajaisia vietettiin torstaina 9.1. tyytyväisissä tunnelmissa.

Matkailuinfo vuonna 2020

Matkailuneuvonta on avoinna vuoden ympäri ti–la 11–16.
Poikkeuksena vuonna 2020 suljettu lauantait 11.1., 18.1., 23.5., 30.5., 6.9. ja 13.9.2010. Myös juhlapyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia aukioloaikoihin.

Visit Kangasalan matkailuneuvonta
Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
p. 050 315 2854, info@visitkangasala.fi

 

Lisätietoja:

Päivi Kuusivaara
toimitusjohtaja, Business Kangasala
P. 044 430 9246
paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi

Outi Pettersson
yrittäjä, matkailun edistäminen, Visit Kangasala / Business Kangasala
p. 040 133 6822
outi.pettersson@visitkangasala.fi