Makumatka Kangasalla ja Pälkäneellä on parasta Pirkanmaalla


Mikä olisikaan paras tapa aloittaa kesäinen lomapäivä kuin juoda aamukahvit aurinkoisella torilla? Juotuasi kahvit Kangasalan torilla, voit tehdä kävelykierroksen keskustassa ja tutustua kaupungin historiaan ja nykypäivään.

Lounas nautitaan keskustan tuntumassa vanhaan postitaloon sijoittuneessa Chaine des Rotisseurs – palkitussa Ravintola Paakarissa, jonka jälkeen onkin hyvä lähteä jälkiruualle Vehoniemen näkötornin upeisiin maisemiin. Vuoden Automuseona palkitussa Vehoniemen Automuseolla on panostettu kahvilassa myös erityisruokavalioihin. Siellä tulee valinnanvaikeus, mitä vitriinissä olevista herkuista lautaselleen haluaa.

Harjulta on enää lyhyt matka Pälkäneelle Laitikkalan Makukylään, josta kotiin viemisiksi lähtee muun muassa pälkäneläisten lähituottajien lihatuotteita, juustoja, tuoreita vihanneksia sekä paikallista viiniä.

Nämä ja monet muut vinkit makumatkailijan retkelle Kangasalle ja Pälkäneelle löytyvät Herkuttelijan Helmi-teeman alta parasparipirkanmaalla-sivustolta. Tutustu ja ihastu!

Lisätietoja antavat:

Päivi Kuusivaara, Toimitusjohtaja, Business Kangasala Oy, paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi, p. 044 430 9246

Jaana Koivisto, Elinkeinojohtaja, Pälkäneen kunta, Jaana.Koivisto@palkane.fi, p.050 521 5240