Luonnokset uusista bussilinjastoista kommentoitavina


Päätökset lopullisesta, ratikan rinnalla toimivasta bussilinjastosta tehdään ensi keväänä ja kesällä 2019. Suunnittelu on nyt edennyt siten, että linjastosta on kommentoitavana luonnos 2. Tässäkin versiossa on mukana koko Tampereen seudun bussilinjasto, ja uusi vaihtoehto on tehty pääosin ensimmäisestä versiosta saadun asiakaspalautteen perusteella.

Molemmat linjastovaihtoehdot etenevät päätöksentekoon asti. Tampereen seudun joukkoliikenne kerää nyt palautteita erityisesti uuteen linjastoluonnokseen (versio 2), mutta edelleen palautetta saa jättää myös linjastoluonnoksesta 1. Palautetta toivotaan lokakuun loppuun mennessä.

Linja 1 on runkolinja, joka koskee Kangasalaa, mutta Kangasalla kulkevat myös nysselinjat 29, 40, 41, 42, 44, 45, 46,49. Molempia linjastoja ja kaikkia linjoja voi kommentoida.

Lisätietoa asiasta on Tampereen joukkoliikenteen sivuilla, mistä löytyvät myös molemmat luonnokset ja kommentointiohjeet http://joukkoliikenne.tampere.fi/etusivu/uudesta-bussilinjastosta-paatetaan-jo-ensi-kevaana-nyt-kommentoitavana-versio-2.html