Lasten omat festarit valtaavat Kangasalan kesäteatterin 1.7.


Lasten löytöretkiviikon mainos.

Lasten löytöretkiviikon päätapahtuma Lasten festarit järjestetään Kangasalan kesäteatterin ja Mobilian alueella torstaina 1.7.2021 klo 17-20. Kaikille avoimeen tapahtumaan pääsee helposti Tampereen ja Kangasalan keskustasta bussilla numero 40b, joka pysähtyy Mobilian pääoven edustalla.

Festareilla esiintyvät Taikuri Tiikkanen, Loiskisorkesteri ja klowni Dodo, sekä Karvapäät. Lisäksi koko päivän alueella valtavasti tekemistä. Kuten Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän työpaja, jossa voi valmistaa maksutta festarirannekkeita, Taikahileen Glitter-tatuointeja, Poledance Piagrinan sirkus, akrobatia ja tankotanssipiste, jossa pääsee kokeilemaan taitojaan erilaisissa lajeissa ja osallistumaan kiipeilykilpailuun. Nellin ja Niilon pellepuisto, Kirjastoauto Konsta ja käymässä kaverikoirat.

Kesäteatterin Herkut Lisukkeineen -kioski palvelee koko festareiden ajan ja tarjoilee kuumia sekä kylmiä virvokkeita, sekä herkullisia suolaisia ja makeita pikkusyötäviä. Mobilian automuseo on myös avoinna kello 20 saakka.

lasten_festarit_mainos

 

Ohjelma:

Klo 18-18.30 Taikuri Tiikkainen

Klo 19-19.45 Loiskisorkesteri ja klovni Dodo

Mobilian näköalatasanteella esiintyvät:
Klo 17.30-18 sekä klo 18.30-19 Karvapäät!

 

Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja
36270 Kangasala

 

Katso koko löytöretkiviikon ohjelma alapuolelta aukeavasta ohjelmalehtisestä tai osoitteesta www.lastenloytoretki.fi

 

Löytöretkiviikon ohjelman kansi