Lamminrahkan tonttiesittely maastossa lauantaina 13.2. klo 12-15


Haettavana olevia omakoti- ja kaupunkipientalotontteja esitellään paikan päällä maastossa. Tonteille on pääsy Hinkantien kautta.

Lamminrahkassa haettavana olevia omakoti- ja kaupunkipientalotontteja esitellään paikan päällä maastossa. Tonteille on pääsy Hinkantien kautta. Reitti voi olla paikoin huonokuntoinen. Iso osa Lamminrahkan eteläosasta on infratyömaa-aluetta, jolle on pääsy kielletty (kartassa punaisella).

Ohjatut kierrokset tonteille alkavat klo 12 ja klo 14 lämmikkeeksi tunnelmoidaan nokipannukahvien äärellä. Kierrosten tapaamispaikka on Lahdentien alikulun pohjoispuolelta (kartalla tähti). Tonteille on mahdollista tulla tutustumaan myös oman aikataulun mukaan. Myös tällöin tulee turvallisuussyistä käyttää Hinkantien jatkeena olevaa jalankulkureittiä.

 

 

HUOM! Pysäköintitilaa Hinkantiellä/Aisakellontiellä on rajoitetusti. Huomioithan pysäköidessäsi, että alueen tonteilta säilyy turvallinen pääsy tielle. Koronaturvallisuus huomioiden liikumme enintään 10 henkilön ryhmissä, voimassa olevien koronarajoitusten puitteissa. Valmistauduthan pitämään turvavälit.

Tonttien haku päättyy 12.4.2021

Avaa kartta isompana PDF tiedostona tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

www.kangasala.fi/tontit

www.lamminrahka.fi