Lamminrahkan Katufiestaan saavut helposti


Tule mukaan Lamminrahkan Katufiestaan tulevana lauantaina 14.5.2022!

Lamminrahkan Katufiestaa vietetään lauantaina 14.5.2022 rakentuvassa Lamminrahkassa, jossa tapahtuma-alue levittyy jo valmiille Mossin puistokadulle. Juhla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua rakentuvaan kaupunginosaan sen asuntotarjontaan ja harrastusmahdollisuuksiin yhden kokonaisen päivän ajan.

Katufiestaan pääset saapumaan kätevästi joko omalla autolla, polkupyörällä, kävellen tai julkista liikennettä käyttäen. Koska alue on vielä pääosin rakennustyömaata, kehotamme huomioimaan, että siellä on rajallisesti pysäköintiin tarkoitettua tilaa ja kehotammekin mahdollisuuksien mukaan saapumaan juhlaan samalla liikkuen tai julkisia yhteyksiä kokeillen.

Saapuminen autolla:

Lamminrahkan eritasoliittymän kautta saavuttaessa osoite on Lahdentie 290, 36100 Kangasala ja pysäköinti tapahtuu poikkeuksellisesti eritasoliittymän rampeille. Lisää pysäköintitilaa löytyy Rissonkadulta, jatkamalla suoraan eteenpäin, Rissonkatu, 33580 Tampere (navigaattori ei vielä tunnista Mossin puistokatua eikä Kangasalan puolen Rissonkatua). Alueella on liikenteenohjaus.

Saapuminen julkisella liikenteellä:

Nyssen linja 41 liikennöi tapahtuman kunniaksi Lamminrahkan pysäkeille suoralla NYSSE-yhteydellä Tampereen Kaupin kampukselta ja Kangasalan keskustasta normaalin NYSSE lipun hinnalla (vyöhyke B). Käytettävissä ovat kaikki linjan normaalit pysäkit. Katso aikataulut täältä.

Saapuminen polkupyörällä/kävellen:

Tapahtuma-alueelle pääsee myös polkupyörällä tai kävellen Tampereelta Rissonkadun suunnasta tai Kangasalta Kiveliön alueelta Hinkantien ja vt12 alikulun kautta. Polkupyöriä ei voi pysäköidä tapahtuma-alueelle Mossin puistokadulle, mutta ne voi jättää sen välittömään läheisyyteen rajatuille paikoille.

Lue lisää Lamminrahkan katufiestasta lamminrahka.fi/katufiesta