Kysely Vatialan lähiliikuntapaikasta suunnittelua varten


Ilmakuva , johon on piirretty Vatialan lähiliikuntapaikan suunnittelualue

Kangasalan kaupunki/ tekninen keskus on avannut nettikyselyn koskien Vatialan lähiliikuntapaikan kehittämistä. Tarkoituksena on hakea kaupunkilaisten näkemyksiä lähiliikuntapaikan suunnittelua varten. Lähiliikuntapaikka sijoittuu Vatialan koulun viereiselle kentälle, osittain koulun pihalle ja mahdollisesti läheiselle metsäalueelle.

Ilmakuva , johon on piirretty Vatialan lähiliikuntapaikan suunnittelualue
Kuva suunnittelualueen sijainnista Vatialan koulun vieressä.

Kaupunki on yhteistyössä Sweco Oy:n kanssa laatimassa lähiliikuntapaikalle yleissuunnitelmaa, josta ilmenee alueen toiminnot, rakenteet, kulkuväylät, välineet, valaistus ja kasvillisuus. Vatialan lähiliikuntapaikasta on tarkoitus tehdä keskeinen liikuntapaikka länsi-Kangasalan alueelle. Lähiliikuntapaikkaa halutaan kehittää erityisesti lasten ja nuorten näkökulmasta, mutta liikunta-alue on suunnattu myös kaikille lähialueen muille asukkaille ja vapaa-ajan harrastajille. Tavoitteena on luoda monipuolinen liikuntapaikka, joka parantaa laji- ja liikuntamahdollisuuksia yleisesti alueella. Liikuntapaikan kehittäminen perustuu Kangasalan lähiliikuntapaikkaohjelmaan 2018-2030.

Kysely on auki 30.11.2020 asti.

Kysely tehdään anonyymisti. Tuloksista raportoidaan kyselyn jälkeen yleispiirteisellä tasolla kaupungin verkkosivujen ”Osallistu ja vaikuta” -osiossa.

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta linkistä:
https://zef.fi/s/4c0bxuni/

Kangasalan kaupungin verkkosivuilta kysely löytyy ”Osallistu ja vaikuta”-sivulta: Osallistu ja vaikuta/ Anna palautetta ja vastaa kyselyihin

Lisätiedot:

Jari Järvinen, kaupunginpuutarhuri
p. 050 550 9079, jari.jarvinen(a)kangasala.fi

Milla Santalehto, suunnittelija
p. 044 481 3009, milla.santalehto(a)kangasala.fi