Kysely Pikkolan liikuntapuiston suunnitelmista


Kangasalan kaupunki/ tekninen keskus on valmistellut Pikkolan liikuntapuiston suunnitelman, joka koskee lähiliikuntapaikan perustamista Pikkolan kampusalueelle. Nyt haetaan kaupunkilaisten näkemyksiä suunnitelmien sisällöstä nettikyselyn avulla.

Ote Pikkolan liikuntapuiston pienpelikenttien suunnitelmasta.

Pikkolan liikuntapuistosta on suunnitelmien mukaan tarkoitus tehdä kaupunkikuvaan nähden keskeinen lähiliikuntapaikka, joka on suunnattu alueen koululaisille ja vierailijoille sekä kaikille lähialueen asukkaille ja kauempaakin tuleville liikunnanharrastajille. Tavoitteena on luoda monipuolinen liikuntapuisto, joka parantaa laji- ja liikuntamahdollisuuksia alueella sekä lisää keskustan vetovoimaisuutta.

Pikkolan liikuntapuistoa koskeva nettikysely on avoinna 4.2.2020 asti. Kysely tehdään anonyymisti. Tuloksista raportoidaan kyselyn jälkeen yleispiirteisellä tasolla kaupungin verkkosivujen ”Osallistu ja vaikuta” -osiossa.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Pikkolan liikuntapuiston suunnitelmaehdotukset ovat myös julkisesti nähtävillä ajalla 22.1. – 5.2. 2020 kaupungin verkkosivujen ”Asuminen ja ympäristö/ Viheraluesuunnittelu”-osiossa.

Kaupunginpuutarhuri ja suunnittelijakonsultti ovat tavattavissa Pikkolan liikuntapuiston yleissuunnitelman esittelyn vuorovaikutustilaisuudessa tiistaina 21.1.2020 klo 17.30-19 Kangasalan pääkirjaston Harjula-salissa osoitteessa: Keskusaukio 2, 36200 Kangasala.

 Lisätiedot:

Jari Järvinen, kaupunginpuutarhuri
etunimi.sukunimi@kangasala.fi