Kulttuuri- ja hyvinvointitorin ilmoittautuminen avattu toimijoille


Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitori tuo jälleen yhteen hyvinvoinnin ja kulttuurialan toimijoita lauantaina 15.4.2023 klo 10–14 Kangasalan kulttuurikorttelissa järjestettävässä tapahtumassa.

Vuosittain järjestettävä Kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen Kangasalan kolmannen sektorin toimijoita, kulttuuritoimijoita ja kaupungin palveluita esittelemään toimintaansa. Kulttuuri- ja hyvinvointitorin tarkoituksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista.

Toimijoiden ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avoinna. Tapahtumaan on mahdollista osallistua esittelypisteellä, osallistavalla aktivoinnilla tai halutessaan myös lavaohjelmalla. Esittelypisteet sijoitetaan tapahtuma-alueelle Kangasala-taloon ja pääkirjaston aulaan.

Ilmoittaudu 31.1.2023 mennessä tästä linkistä. Ilmoitattehan tällä lomakkeella perustiedot osallistumisestanne. Tulemme pyytämään lisätietoja riippuen siitä, osallistutteko mukaan näytteilleasettajana, lavaohjelmalla vai molemmilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Marjut Markkinen, hyvinvointikoordinaattori,

050 384 7653 tai marjut.markkinen@kangasala.fi