Kulttuuri- ja hyvinvointitori tulee jälleen huhtikuussa – ilmoittautuminen näytteilleasettajille nyt auki!


Vuosittain järjestettävä Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 50 näytteilleasettajaa ja 1500 kävijää.

Kuva: Kangasalan kameraseura

Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään jälleen lauantaina 20.4.2024 klo 10-14 Kulttuurikorttelissa; Kangasala-talossa ja Kangasalan pääkirjastossa sekä Kangasala-talon pihapiirissä. Mukana on paikallisia kolmannen sektorin sekä kaupungin toimijoita.

Tapahtumaan voi nyt ilmoittautua näytteilleasettajaksi tai esiintyjäksi esittelemään omaa toimintaansa. Näytteilleasettajilta toivotaan tänäkin vuonna toiminnallista ja osallistavaa sisältöä. Kulttuuri- ja hyvinvointitorin ideana on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen sekä lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

Tapahtuman näytteilleasettajaksi tai esiintyjäksi ilmoittautuminen on päättynyt 31.1.2024. 

 

Lisätietoja:

Maiju Paajanen, osallisuuskoordinaattori
maiju.paajanen@kangasala.fi
p. 040 128 6420