Kulttuuri- ja hyvinvointitori tulee jälleen 15.4!


Kangasalan suurin järjestötapahtuma Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään Kulttuurikorttelissa Kangasala-talolla ja pääkirjastossa lauantaina 15.4.2023.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ohjelmaa löytyy koko perheelle. Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitori on järjestetty jo vuodesta 2010 alkaen ja sen tavoitteena on tarjota erilaisille toimijoille mahdollisuus tuoda omaa toimintaansa esille ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on ollut suosittu ja kerännyt tuhansia kävijöitä.

Tänä vuonna näytteilleasettajina on mukana 55 toimijaa. Kangasala-talon lavalla kuullaan musiikkia sekä nähdään erilaisia esityksiä mm. tanssia ja teatteria. Luvassa on myös soitin- ja tanssikokeilua sekä uusien asukkaiden tilaisuus.

Katso tapahtuman osallistujat ja tutustu kokonaisuuteen Kulttuuri- ja hyvinvointitorin verkkosivuilta kangasala.fi/kulttuuritori. Tapahtumasivusto päivittyy koko ajan. Tapahtuman järjestää Kangasalan kaupunki.

 

Ohjelma Kangasala-talon salissa klo 10-14

10:00 Tanssiorkesteri Valo

10:15 Jazzbee

10:45 Kangasalan pikkuteatteri esittää osan Ronja Ryövärin tyttärestä

11:00 Sekakuoro Pikantit

11:15 Pirkanmaan musiikkiopiston muskari

11:45 Pirkanmaan musiikkiopisto: soitinkokeilu

12:15 Kangasalan Naisvoimistelijat

12:30 Kangasalan kansantanssijat: Minihimpulat ja Himpulat, Tirlirlittiä, Paras leikki, Huh hah hei ja Taneli

12:30 Kangasalan musiikinystävät ry: Kangasala Classic 2023

12:45 Valkeakoskiopisto: tanssin harrastajia

13:00 Tampereen konservatorio, tanssiesitys

13:15 Tampereen konservatorio tanssikokeilu

 

Muu ohjelma:

11-12 Uusien kuntalaisten tilaisuus, valtuustosali

13-14 Valtuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajiston tavattavissa kaupungin esittelypisteellä

10-14 Kuvataide-ja käsityökoulu Emil: animaatiotyöpaja

 

Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon ohjelma:

10-14 Kimmo Pyykkö -taidemuseoon vapaa pääsy

11-13 Metsätöitä -näyttelyssä paikalla näyttelyn muotoilija Merja Palin tavattavissa Merja on paikalla kertomassa näyttelystä ja töistään taideteollisena suunnittelijana ja muotoilijana.

10-14 Lapsille ja perheille taidemuseossa on luvassa hauskaa Taidesuunnistusta. Ratko tehtävät ja saat palkkioksi tarramerkin. ”Astu sisään metsäseikkailuun! Satumetsän suloinen Kamu-kettu on kadottanut ystävänsä ja tarvitsee sinun apuasi. Auta Kamua etsimään kaverit ja ratkaise metsäretken pulmat ja tehtävät. Maksuton taidesuunnistus lapsille.”