Kesän 2021 iltatorit


Paljon toivotut ja tykätyt iltatorit Kangasalan torilla vielä kahtena torstaina 8.7. ja 15.7. Iltatorit kutsuvat syömään, ostoksille ja nauttimaan kaupungin keskustasta myös kesäiltaisin.

Kuvituskuvassa ihmisiä Kangasalan torilla

Kangasalan iltatorit tarjoavat minilomia keskellä viikkoa. Tapahtumissa on mahdollisuus syödä hyvin, nauttia paikallisia herkkuja, tehdä ostoksia ja nauttia livemusiikista kahden eri kokoonpanon esittämänä.

Kuvistuskuvassa mansikoita
Kuva: Ismo Santapukki

Makumatkalle tapahtumissa päästään Panco Oy: n kuuluisien kalalautasten äärellä. Kangasalalainen pitkän linjan perheyritys saapuu iltatoreille herkullisella ruokakattauksellaan. Itse savustetuissa ja graavatuissa kaloissa maistuu vuosikymmenten ammattitaito ja intohimo. Kangasala-talon uudessa ravintola Jalmarissa puolestaan tarjoillaan iltatori iltoina päivän keittoa tavallista edullisempaan hintaan ja ravintolan terassi on luonnollisesti avoinna.

Herkullista lähiruokaa ja käsitöitä on tietenkin iltatoreilta tarjolla. Käsitöitä löytyy niin puusta, kankaasta kuin posliinista valmistettuna. Vihanneksia ja marjoja löytyy torilta myös ilta-aikaan ja erilaisia paikallisia käsitöitä on runsaasti tarjolla.

Tori ei ole tori ilman pullakahveja tai jäätelöä. Kahvia, pullaa, munkkeja ja leivonnaisia on tarjolla moneen makuun, mukaan ja torilla syötäviksi. Torin vakituisen Torikahvilan lisäksi niitä tarjoavat mm. Kirkkoharjun näkötornin uusi kahvila ja Vehoniemen automuseo. Kirkkoharjun kahvila myy toreilla myös Porvoon jäätelötehtaan ja Vehoniemen automuseo Tredun artesaanijäätelöitä, herkkulisia jäätelöannoksia on tarjolla myös torin jäätelökioskista.

Toria ympäröivistä yrityksistä Kangasalan apteekki ja kosmetiikkaliike Kaunis Nelli asettavat päivään erityisiä tarjouksia. Lisäksi kannattaa kurkistaa mitä ihanuuksia ja aarteita löytyy tapahtuman kirpputorimyyjien pöydiltä.

Aurinkoisessa kesäillassa tunnelmaa luovat Kangasalan kesäsoittajat, lisäksi Kulttuuriravintola Jalmarin terassilla tunnelmaa nostattaa Kangasala house band klo 18 alkaen.

Kuvituskuvassa Kangasalan
Kuva: Ismo Santapukki/Kangasalan kaupunki

Iltatorit Kangasalan torilla 8.7., ja 15.7.2021 klo 16-19

visitkangasala.fi/iltatori

Tutustu iltatorien myyjien ja toreilla myytäviin tuotteisiin tapahtuman Facebookissa Kangasalan iltatorit.