Keksi nimi koirapuistolle


Kangasalan kaupungin järjestämässä nimikilpailussa etsitään nimeä kaupungin ensimmäiselle koirapuistolle.

Kangasalle rakennetaan parhaillaan paljon toivottua, kaupungin ensimmäistä koirapuistoa. Koirapuisto rakentuu Vatialaan Horsmakujan päätyyn ja sen on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2021. Nyt sinulla on mahdollisuus keksiä nimi tälle koirien ja koiranomistajien yhteiselle kohtaamispaikalle. Nähdäänkö Kangasalla tulevaisuudessa Nuuskulassa, Koirametsässä, Haukkulassa vai jossakin muualla? Sen päätät sinä.

 

Nimiehdotuksia voi jättää sähköisesti, sekä fyysisesti TopTassut -lemmikkiliikkeessä ja Kangasalan kaupunki-infossa 8.–22.9.2021 välisenä aikana. Nimikilpailussa annetun parhaan ehdotuksen keksijä palkitaan 50 € arvoisella lahjakortilla Kangasalalaiseen TopTassut -lemmikkiliikkeeseen, sekä tietenkin maineella ja kunnialla nimen keksimisestä.

 

Nimiehdotuksesi koirapuistolle pääset jättämään alapuolelta aukeavan linkin kautta https://q.surveypal.com/Koirapuistolle-nimi-

 

Nimikilpailun säännöt:

 1. Kilpailun järjestäjä:
  Kangasalan kaupungin tekninen keskus
 2. Kilpailuaika:
  Kaikkien nimiehdotusten tulee olla jätetty 8.–22.9.2021 välisenä aikana. Kilpailuajan jälkeen saapuneita nimiehdotuksia ei huomioida.
 3. Ehdot:
 • Tällä kilpailulla etsitään nimeä Kangasalan kaupungin uudelle koirapuistolle.
 • Sama henkilö voi ehdottaa useampaa nimiehdotusta puistolle.
 • Mikäli useampi henkilö on ehdottanut voittajaksi valittua nimeä, arvotaan voittaja nimeä ehdottaneiden keskuudesta.
 • Voittajan valitsee nimikilpailun raati.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön tuotemerkkinä, markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.
 • Voittajan valitsevalla raadilla on myös oikeus muokata nimiehdotusta ja oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta
 • Kilpailu on avoin kaikille luonnollisille henkilöille.
 • Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.
 • Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä.
 • Osallistumalla ideakilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun.
 • Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Lisätietoja:

Isabella Rossi, Kangasalan tapahtumakoordinaattori p. 044 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi

Milla Santalehto, suunnittelija tekniset palvelut p. 044 481 3009 milla.santalehto@kangasala.fi