Kehitysvammahuollon yksiköiden vierailukielto ja sulku


Vierailukielto suojaa asukkaitamme

Koronavirus COVID-19 -infektio on määritelty tartuntatautilain mukaiseksi yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi. Tämänhetkisen tiedon mukaan uusi koronavirus on riski erityisesti ikääntyneille ja monisairaille. Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana ja läheisessä kontaktissa, mutta kaikkia uuden koronaviruksen leviämistapoja ei vielä varmuudella tunneta. Uusi koronavirus on tarttunut erityisen herkästi suljetuissa tiloissa, joissa on oleskellut samaan aikaan paljon ihmisiä.

Varmistaaksemme asukkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden olemme asettaneet vierailukiellon kehitysvammahuollon asumisyksiköihin 12.3.2020 alkaen tartuntatautivastaavan lääkärin ohjeen mukaisesti. Vierailukielto koskee kehitysvammahuollon asumispalveluyksiköitä (Kaarinankodit, Juhanankartano sekä Kuussalonki). Jos olet tulossa tapaamaan läheistäsi, kannustamme sinua soittamaan hänelle. Jos hänellä ei ole omaa puhelinta, voit soittaa yksikön numeroon.

Työ- ja päivätoiminnan yksiköt suljetaan 13.3.2020 alkaen toistaiseksi. Yksiköitä ovat toimintakeskus Pähkinäkallio, päivätoimintakeskus SiniWilla sekä päivätoimintakeskus TupasWilla.