Kaunein jouluikkuna on valittu!


Jouluikkunagallerian äänestys on päättynyt ja voittajaksi päätyi Vehoniemen automuseo 4h-yhdistyksen kuvataidekerhon teoksella.

Vuoden 2022 kaunein jouluikkuna valittiin avoimella äänestyksellä. Ääniä annettiin yhteensä 1360 kpl. Eniten ääniä sai 4 h-yhdistyksen kuvataidekerhon 9-12 vuotiaiden Vehoniemen automuseolle toteuttama jouluikkuna. Voittajaikkuna on toteutettu Vehoniemen automuseon lasiterassille, joten sitä pääsee ihastelemaan myös museon ollessa suljettuna. Kangasalan kaupunki onnittelee voittajia!

Jouluikkunagalleria on Kangasalan kaupungin koordinoima ja kaupungissa toimivien yritysten ja yhteisöjen toteuttaman jouluinen kokonaisuus, joka tuo valoa ja lämpöä Kangasalan kaduille. Jouluikkunagalleria toteutettiin jo kolmatta vuotta peräkkäin ja tänä vuonna mukana oli 17 jouluikkunaa ympäri kaupunkia. Ikkunoita ehtii käydä ihastelemassa 6.1.2022 saakka.

Kaksi onnekasta äänestäjää voittivat myös lahjakortit Kangasalaiseen Honkasen Puutarhaan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.