Kauhu levittäytyy ympäri Kangasalaa


Neljättä kertaa järjestettävä Kauhujen Kangasala ulottaa jälleen lonkeronsa eri puolille kaupunkia lokakuun viimeisenä viikonloppuna 27. – 29.10. Kaupunkilaisten suureen suosioon nousseessa yhteisöllisessä tapahtumassa on tänäkin vuonna tarjolla paljon erityyppistä koettavaa, josta suurin osa sopii kaikenikäisille.

Perjantain päätapahtumassa Kirkkoharjun näkötornilla nähdään tuliryhmä Flamman Halloween-aiheinen esitys, SirkusRakkausPumPum järjestää perheen pienimmille monenlaista tekemistä ja paikalle lennähtää noita lukemaan kummitustarinoita. On myös liikkunut huhuja, että haamut tulevat valtaamaan näkötornin koko viikonlopun ajaksi. Perjantaina on myös mahdollista kulkea Pikkuteatterin Ruutanassa järjestämällä Kauhujen polulla.

Lauantaina Kangasala-talossa esitetään F.W. Murnaun kauhuelokuvaklassikko Nosferatu vuodelta 1922. Raudanmaan Lastentila Pikkupihalla on puolestaan tarjolla kauhuelämys ja kauhudisco perheen pienimmille sekä pelottavampi kauhumajatalo nuorisolle. Liikunnallisemman tapahtuman järjestää Poledance Piagrina led-workshopin merkeissä ja sen jälkeen voi käydä herkuttelemassa SPR:n karmivan herkullisessa vohvelikahvilassa.

Kangasalan eri kirjastoissa on pitkin viikkoa erilaista toimintaa, mm. aavemetsästäjän vierailu, lastenosaston kauhujen kierros ja karmaisevat aineistonäyttelyt.

Kauhujen Kangasala on saanut alkunsa osallistuvan budjetoinnin äänestyksestä, jossa kaupunkilaiset toivoivat kaupunkiin kaikille avointa tapahtumaviikonloppua.

Lisätietoja Kangasalan kaupunki, kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Leo Van Aerschot, p. 040 610 9492, leo.van.aerschot@kangasala.fi

Tapahtuman koko ohjelma löytyy täältä: https://www.kangasala.fi/tapahtuma/kauhujenkangasala2023/