Kangasalle valmistuu opiskelijavuokrakohde


Hakuaika on käynnistynyt

Kiinteistö Oy Taloherttuan rakennuttama uusi asuinkohde on valmistumassa kesäkuussa 2021 Kangasalan Pikkolaan osoitteeseen Puusepäntie 44. Kiinteistöön tulee 32 vuokra-asuntoa, joista 18 vuokrataan opiskelijoille. Kyseessä on ensimmäinen opiskelija-asuntokohde, joka rakentuu Tampereen kehyskuntaan. Asukasvalinta tavallisiin vuokra-asuntoihin tehdään ARAn ohjeistuksen mukaisesti asunnon tarvetta korostaen.

Hakuaika laadukkaisiin vuokrakoteihin on nyt alkanut.

Vuokra-asuntokohde, kerrostalo Puusepäntiellä

A-Build Oy havainnekuva

 

– Kiinteistö suunniteltiin pienasuntopainotteiseksi tehokkuutta, mutta myös riittävää monimuotoisuutta silmällä pitäen, toimitusjohtaja Stefan Stortz kertoo.

Oleskelua ja liikunnallisuutta tukevan pihamaan lisäksi kiinteistöön tulee lasitetut parvekkeet ja talopesula sekä kiinteistön saunaosaston yhteyteen asukkaiden yhteinen oleskelutila.

Pohjapiirros asunnoista

Esimerkkipohja

– Opiskelija-asuntoihin haku edellyttää voimassa olevaa opiskeluoikeutta peruskoulun jälkeisessä oppilaitoksessa. Opiskella voit siis Tredulla, lukiossa tai vaikka yliopistolla. Puusepäntien mainio sijainti palvelee sekä kulkijaa että liikkujaa. Kohde on myös Taloherttuan ensimmäinen täysin savuton kohde, Stortz jatkaa.

Kohteen lisätiedot ja hakeminen: www.taloherttua.fi