Kangasalle valmistui opiskelijoille suunnattu vuokrakohde


Kuva kerrostalosta sen sisäänkäynnin kohdalta

Keskeiselle paikalle Kangasalan Pikkolaan valmistui tuoreesti Kiinteistö Oy Taloherttuan rakennuttama uusi opiskelijavuokrakohde, joka käyttöönotettiin 7.6.2021.

Asuinkohde sijaitsee lähellä Kangasalan lukion, Tredun ja Pikkolan koulun Roine-kampusta, aivan palveluiden tuntumassa osoitteessa Puusepäntie 44. Kiinteistön 32 vuokra-asunnosta yli puolet, 18 asuntoa, vuokrataan opiskelijoille. Kiinteistön asunnoista suurin osa on jo varattu, mutta opiskelija-asuntoja on vielä saatavilla.

”Tavalliset vuokra-asunnot vuokrattiin käytännössä heti, joten oikeita valintoja sekä asuntopohjien että varustelun suhteen on tehty, ja vuokratasokin on koettu hyväksi. Toki kohteen sijainti on myös houkutteleva, joten vaikuttavia tekijöitä oli varmasti useita, toimitusjohtaja Stefan Stortz pohtii.”

Asunnoissa on erittäin kattava varustelu astianpesukoneista lähtien. Lattioissa on käytetty vinyylilankkua asuintiloissa ja laattaa kosteissa tiloissa. Kiinteistössä on  talopesula ja tämän yhteydessä kuivaushuone suurempia pyykkitarpeita varten. Asuntokohde on täysin savuton ja lemmikkieläimet ovat sallittuja.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee saunaosasto, jonka yhteydessä on asukkaiden yhteinen oleskelutila. Tilan sisustusta ja suunnittelua on tehty yhdessä paikallisten opiskelijoiden kanssa.

Opiskelija-asuntoja on vielä vuokrattavissa, mutta näidenkin suhteen kiinnostusta on ollut hyvin ajankohtaan nähden, koska syksyn opiskelupaikat ovat vasta selviämässä ” toimitusjohtaja Stefan Stortz toteaa.

Kohteen lisätiedot ja hakeminen:
www.taloherttua.fi