Kangasalan uusi matkailuesite on ilmestynyt


Kangasalan matkailuesite tarjoaa vinkkejä lähimatkailuun. Esite on toteutettu sekä paperimuodossa että sähköisenä. Esite haluttiin yhä tehdä myös paperimuodossa, koska se toimii samalla myös Kangasalan kaupungin yleisesitteenä, jota jaetaan mm. monissa tapahtumissa, messuilla, reppupostina koululaisten mukana koteihin sekä uusille kaupunkilaisille muuttajakassin sisällä. Ajatuksena on myös ollut, että esite voisi säilyä kesäasukkaiden mökin pöydällä ja tarjoaisi ideoita lähimatkailuun sadepäivien varalle.

Esite on uusiutunut sekä ilmeeltään että sisällöltään. Kangasalan matkailua kehitetään Visit Kangasala -nimen alla ja nyt myös matkailupuolen ilme noudattaa Kangasalan kaupungin vuonna 2018 uusittua brändiä. Tulossa ovat myös uusitut www.visitkangasala.fi nettisivut.

Esite ei sisällä enää maksettuja mainoksia. Esitteessä halutaan sen sijaan antaa vinkkejä Kangasalan tarjoamista elämyksistä. Vuonna 2019 esitteessä nostetaan erityisesti esiin Kangasalan monipuolista tapahtumatarjontaa sekä annetaan ideoita mitä lähiluonto Kangasalla voikaan tarjota.

Esitteen kuvat ovat paikallisesti aitoja ja niiden hankkimiseksi on tehty aktiivista yhteistyötä Kangasalan Kameraseuran kanssa.

Oman uunituoreen esitteesi voit noutaa mm. Kangasalan kaupunginvirastolta ja Mobiliasta. Esitteseen voit myös tutustua sähköisesti klikkaamalla tästä.

Esite on toteutettu Business Kangasala Oy:n sekä Kangasalan matkailurengas ry:n yhteistyönä.