Kangasalan Uimahalli Kuohuun uusi vetonaula


Torstaina, 14.11. pidettiin Kangasalla pienimuotoinen patsaan paljastustilaisuus, kun paikallinen yrittäjäpariskunta asetti teoksen nähtäville Uimahalli Kuohun asiakkaita ilahduttamaan.


Kuhmoisista kotoisin olevan taiteilija Eino Viikilän pronssiveistos, Polskis, kuvaa uimaan kiiruhtavaa jänistä. Naivistina ja humoristisista eläinaiheistaan tunnetun Viikilän teoksen toivotaan lisäävän entisestään 10-vuotisjuhlavuottaan viettävän uimahalli Kuohun vetovoimaa. Uimataitoisena eläimenä jänis muistuttaa lapsia ja miksei myös aikuisia uimataidon hankkimisen tärkeydestä ja uinnista matalan kynnyksen harrastuksena.

Uimahalliyhtiö ja Haavistot kutsuvat kaikkia tutustumaan Polskis -pupuun torstaina, 21.11. tarjoamalla kaikille lapsille ja nuorille (0-16v) ilmaisen sisäänpääsyn ja mukavaa ohjelmaa!


Uimahalli, taiteilija ja lahjoittajat järjestävät lisäksi ideakilpailun, jossa kysytään: Mitä pupu miettii? 24.11. saakka uimahallilla kävijät voivat jättää ehdotuksensa Kuohuun aulassa sijaitsevaan laatikkoon ja tämän jälkeen järjestäjät palkitsevat parhaan ehdotuksen perhelipulla Kuohuun. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 5 uintilippupakettia ( 1 lasten ja 1 aikuisten lippu) Kuohuun.