Kangasalan tapahtumakoordinaattoriksi valittiin kulttuurituottaja Isabella Rossi


Rossi siirtyy tehtävään Flow Festivalin tuotantopäällikön paikalta ja aloittaa työn Kangasalan tapahtumakoordinaattorina 1.3. Aiemmin Isabella Rossi on työskennellyt Helsingin Leijona Oy:n konseptoiman Tuomaan markkinoiden vastaavana tuottajana ja Torikortteleiden projektituottajana.

Rossilla on monipuolista kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä eritysosaamista mm. vastuullisten tapahtumien järjestämisestä.  Lisäksi Rossilla on ammattiosaamista markkinoinnissa ja viestinnässä.

Koulutukseltaan Rossi on kulttuurituottaja ja media-assistentti.

 

 

Isabella Rossi

Valinnan perusteena on koulutus, laaja-alainen tapahtuma-alan työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä henkilökohtaiset ominaisuudet.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 113 hakijaa, joista videohaastatteluun kutsuttiin 14 ja jatkohaastatteluihin 6 hakijaa.

Tapahtumakoordinaattori tekee aktiivista sidosryhmäyhteistyötä, ideoi ja luo puitteita uusille tapahtumille sekä kehittää olemassa olevia tapahtumakonsepteja ja -prosesseja.

Kangasala haluaa kehittyä entistä monipuolisemmaksi ja houkuttelevammaksi tapahtumakaupungiksi. Tavoitteena on tarjota tapahtumajärjestäjille erinomaiset puitteet ja sujuvaa palvelua.

Lisätietoja:
tiedottaja Annikka Lampo
p. 040 133 6628, annikka.lampo(at)kangasala.fi