Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen päättää vuoden 2021 virtuaalitapaamisten sarjan


Vuoden viimeisessä virtuaalitapaamisessa tiistaina 2.11.2021 kaupunkilaisten kysymyksiin ja ajatuksiin vastaa kaupungin sosiaali- ja terveyskeskus.

Kangasalan kaupungin virtuaalitapaamisissa keskustellaan kaupunkilaisten yhteisistä asioista. Sosiaali- ja terveyskeskus vastaa Kangasalan kaupungin ja Pälkäneen kunnan sosiaali- ja perhepalveluista, vanhuspalveluista ja terveyspalveluista. Virtuaalitapaamisessa sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Lanne sekä palvelualueiden esimiehet vastaavat kaupunkilaisten kysymyksiin. Voit lähettää sosiaali- ja terveyspalveluita tai vaikkapa sote-uudistusta koskevan kysymyksesi etukäteen 26.10. mennessä.

Sote-uudistuksessa palveluiden järjestämisvastuu siirtyy 1.1.2023 alkaen kunnilta hyvinvointialueille. Kangasalan kaupungilla siirtoa valmistellaan parhaillaan ja huolehditaan, että muutos on sekä palveluiden käyttäjien että sote-henkilöstön osalta mahdollisimman sujuva.

Virtuaalitapaamiset on vuonna 2021 Kangasalla aloitettu käytäntö, jonka tarkoituksena on edistää suoraa vuoropuhelua kaupungin johdon ja sen asukkaiden välillä. Aikaisemmat virtuaalitapaamiset on järjestetty Teams -livelähetyksinä, mutta vuoden viimeinen lähetys järjestetään YouTuben välityksellä Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla.

Virtuaalitapaamiset ovat kaikille saavutettavia, ja niiden aikana voi esittää kysymyksiä ja kehitysehdotuksia Kangasalan kaupungin palvelualueiden johdolle. Kysymyksiä tapaamisiin voi, ja toivotaan lähetettävän myös ennakkoon. Kuluvana vuonna aikaisemmin järjestetyt livetapaamiset ovat keränneet satoja katsontoja, ja niiden aikana esiin tulleita ideoita ja ajatuksia on jo otettu myös käytäntöön. Ennakkokysymyksiä tulevaan tapaamiseen voi jättää aina 26.10.2021 saakka osoitteessa tapahtumat@kangasala.fi.  Lähetyksessä pyritään vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

Osallistujat pääsevät liittymään tilaisuuteen alapuolelta aukeavan linkin kautta tai Kangasalan kaupungin tapahtumakalenterista löytyvästä osallistumislinkistä. Linkki aukeaa sekä selaimessa että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä.

Linkki sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaamiseen tiistaina 2.11.2021 klo 16 https://youtu.be/pJLD1L5zpyw

 

Katso vuoden 2021 aikaisempia virtuaalitapaamisia osoitteesta:

https://dreambroker.com/channel/89q2oh3a#/menu 

Vuonna 2021 järjestetyt Kangasalan kaupungin virtuaalitapaamiset

  • Kangasalan sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen 8.9.2021
  • Kangasalan teknisen keskuksen virtuaalitapaaminen 20.5.2021
  • Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen 10.3.2021
  • Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen 3.2.2021