Kangasalan kehitysjohtajaksi Juuso Heinisuo


Juuso Heinisuo

Kangasalan kaupunginhallitus on valinnut kokouksessaan 20.6.22 kehitysjohtajan tehtävään filosofian tohtori, hallintotieteen maisteri Juuso Heinisuon.

Heinisuo siirtyy kehitysjohtajan tehtävään Business Kangasalan yrityskehityspäällikön tehtävästä. Ennen Kangasalle siirtymistä Heinisuo on toiminut Kuntaliiton digiprojektin erityisasiantuntijana sekä Hämeenlinnan kaupungilla strategiapäällikkönä, kehittämispäällikkönä ja palvelussuunnittelijana. Hän on toiminut aiemmin myös mm. tutkimuspäällikön, liiketoimintakehityspäällikön sekä analyytikon tehtävissä.

 

Kehitysjohtaja johtaa kaupunkikehittämistä ja suunnittelua, toimii kokonaissuunnittelua ja investointeja yhteensovittavan Kymppi-työryhmän puheenjohtajana, osallistuu strategisesti tärkeimpien alueiden käytön suunnitteluun, kehittää kaupungin elinvoimaa, kilpailukykyä, tehokkuutta, tiedolla johtamista sekä sähköisiä toimintatapoja ja digitaalisia palveluita.  Kehitysjohtaja osallistuu myös yhtiöiden ja yhteisöjen hallitustyöskentelyyn.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään edellytettiin kokemusta vaativista johtamis- ja kehittämistehtävistä. Tehtävää haki 20 henkilöä.

Heinisuon valinnan perusteena on koulutus, laaja-alainen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä soveltuvuus-arvioinnin tulos.

Lisätiedot:

kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, puh. 040 133 63 11
henkilöstöjohtaja Eija Tetri-Lähde, puh. 050 550 9749
etunimi.sukunimi@kangasala.fi