Kangasalan kaupunki järjestää kaupungissa asuville nuorille avoimen tapahtumakurssin


Ensimmäistä kertaa Kangasalla syksyllä 2021 järjestettävällä kurssilla nuoret saavat itse päättää minne ja millaisia tapahtumia he haluavat kaupungissa syyslomaviikolla järjestää.

Kuvassa ihmisten käsiä konsertissa.

Tapahtumakurssille osallistuvat nuoret vastaavat itse tapahtuman toteutuksesta, mutta saavat siihen apua tapahtuma-alan ammattilaisilta. Ilmoittautuminen kurssille on nyt avoinna.

Tapahtumakaupunki 2021 on Kangasalan nuorisovaltuuston, nuorisopalveluiden ja kaupungin 13-29-vuotiaille suuntaama tapahtumakurssi. Kurssi on suora vastaus nuorten toiveeseen saada lisää tekemistä ja tapahtumia kaupunkiin. Kurssin aikana nuorille opetetaan tapahtumien järjestämistä, ideoidaan uusia tapahtumakonsepteja ja tuotetaan nuorten toiveiden mukaan yksi isompi tai pienempiä tapahtumia syyslomaviikolle.

Kurssi alkaa elokuussa 2021 ja käsittää 5 yhteistä koulutuskertaa. Tapaamisissa käydään läpi tapahtumatuotannon eri vaiheita, kuten ideointia, lupaprosesseja, budjetointia sekä tapahtumamarkkinointia- ja viestintää. Kurssin tarkoituksena on opettaa nuoria tuottamaan tapahtumia itsenäisesti ja esitellä tarkoitukseen Kangasalla käytössä olevia tiloja, opettaa ottamaan yhteyttä oikeisiin tahoihin ja hakemaan mahdollista rahoitusta tapahtumien toteutukseen.

Ilmoittautuminen tapahtumakurssille on nyt avoinna ja mukaan voi ilmoittautua 10.8.2021 saakka. Ilmoittautumislinkki löytyy täältä. Tapahtuman suunnittelu alkaa alkusyksystä ja siitä laitetaan tarkempaa informaatiota kaikille ilmoittautuneille. Mukaan lähtevät nuoret saavat kokemuksen, oppivat uutta ja todistuksen osallistumisesta kurssille. Lisäksi luvassa on paljon mielenkiintoista tekemistä, uusia ystäviä sekä ikimuistoinen tapahtumapäivä. Tapahtumakurssi ja sen myötä syntyvät tapahtumat järjestetään vallitsevan koronavirustilanteen puitteissa.

www.kangasala.fi/tapahtumakaupunki2021

Lisätietoja kurssista:

Nuorisovaltuusto & nuorisopalvelut
Tytti Eromäki-Heino
tytti.eromaki-heino@kangasala.fi
p. 040 721 2004

Kangasalan tapahtumakoordinaattori
Isabella Rossi
isabella.rossi@kangasala.fi
p. 044 481 3050