Kangasalan Kaupunki-infon toiminta saa jatkoa


Kesäkuussa 2019 Lentolan Prismaan avatun Kangasalan Kaupunki-infon toimintaa on päätetty jatkaa. Kaupunginhallitus päätti asiasta kokouksessaan 6.4. Alun perin vuoden mittaisena pilottina käynnistetty Kaupunki-info on todettu hyväksi tavaksi tuoda kaupunki ja sen palvelut näkyville ja lähelle asukkaita.

– Kaupunki-infosta saadut kokemukset ja palautteet ovat olleet rohkaisevia. Hyvin liikkeelle lähtenyttä palvelua jatketaan toistaiseksi ja tavoitteena on edelleen monipuolistaa Kaupunki-infon tapahtumia ja palveluja, kertoo Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen.

Kangasalan Kaupunki-info sijaitsee Kangasalan Prisma-keskuksen tiloissa osoitteessa Mäkirinteentie 10. Kaupunki-info on avoinna tiistaista perjantaihin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-14. Kuva: Ismo Santapukki

Kaupungin toimintaa ja palveluja koskevan yleisneuvonnan lisäksi keskeisessä roolissa ovat säännöllisesti järjestettävät pop up –tapahtumat. Tapahtumissa esitellään kaupungin, sen yhtiöiden ja yhteistyökumppanien ajankohtaisia asioita.

Kaikki kaupungin palvelukeskukset osallistuvat kaupunki-infon toimintaan, joten monipuoliset teematapahtumat voivat koskea esimerkiksi kaavoitusta, terveys- ja palveluneuvontaa tai vaikkapa kaupungin tonttitarjontaa. Loppuvuodesta 2019 Kaupunki-infossa tarjottiin muun muassa influenssarokotusta kaupassakäynnin lomassa.

– Kaupunki-infossa on kyse asiakaspalveluun panostamisesta ja arjen sujuvuudesta. Kaupunki menee sinne, missä asukkaat ovat ja silloin, kun he muutoinkin asioivat, korostaa kaupunginjohtaja.

Kaupunki-infon aukioloajat on suunniteltu asiakaslähtöisesti – info palvelee normaaleja virastoaikoja iltapainotteisemmin ja myös lauantaisin. Covid-19 -koronavirustilanteen vuoksi kaupunki-info on kuitenkin poikkeuksellisesti suljettu 31.5. asti.

Lisätiedot:
kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, p. 040 133 63 11
kehitysjohtaja Patrik Marjamaa, p. 044 430 9657