Kangasalan kaupunginjohtajan virtuaalitapaamiset laajenevat kaupungin palvelukeskusten livetapaamisiksi


Kaupungin palvelukeskusten virtuaalitapaamisten tarkoituksena on edistää vuorovaikutusta kaupungin asukkaiden ja päättäjien välillä.

Alkuvuodesta 2021 Kangasalla kokeiltiin kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisia kahden livetapaamisen muodossa. Suorassa lähetyksessä katsojat saivat esittää kaupunginjohtaja Oskari Auviselle kysymyksiä ja kehitysehdotuksia kaupungin palveluihin liittyen. Kysymyksiä sai lähettää myös ennakkoon. Suuren suosion saavuttanut kokeilu laajenee nyt kaikki kaupungin palvelukeskukset kiertäväksi tapahtumasarjaksi.

Seuraavan kerran ajankohtaisia kysymyksiä voi esittää torstaina 20.5.2021 klo 16 Kangasalan teknisen keskuksen livelähetyksessä. Kysymyksiin vastaavat elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala sekä rakennuspäällikkö Merja Saarilahti. Kysymykset voivat koskettaa kaikkia teknisen keskuksen toimintoja, kuten kaavoitusta, rakentamista, pysäköintiä, leikkipuistoja, ateria ja siivouspalveluita tai vapaa-ajan viettoa kaupungissa. Ennakkokysymyksiä tilaisuuteen voi jättää 12.5.2021 saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi. Osallistumislinkki tilaisuuteen löytyy artikkelin lopusta.

Torstaina 20.5.2021 kaupunkilaisten kysymyksiin vastaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

 

Kesän jälkeen livet jatkuvat syyskuussa. Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen järjestetään 8.9.2021 ja Sosiaali- ja terveyskeskuksen livetapaaminen 2.11.2021. Näistä tulossa tarkemmin tietoa Kangasalan tapahtumakalenteriin syksyllä 2021.

Kangasalan kaupunki kokeilee vuorovaikutteisia virtuaalitapaamisia pitkin vuotta ja niiden tavoitteena on edistää vuoropuhelua kaupungin ja sen asukkaiden välillä. Jatkossa vuosittain tullaan näkemään 4-6 virtuaalitapaamista, joissa kaupunginjohtaja ja palvelukeskusten edustajat vastaavat katsojien kysymyksiin. Kaikki vuoden 2021 tapaamiset järjestetään Teams live –tapahtumina. Tilaisuuksiin voi osallistua suorana, tai niiden nauhoitteet voi katsoa jälkikäteen. Nauhoitteet tulevat myöhemmin tekstitettyinä kaupungin videoviestintään tarkoitetulle Kangasala-kanavalle.

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin Kangasalan tapahtumakalenterista löytyvän osallistumislinkin kautta, joka aukeaa sekä selaimessa, että sovelluksessa. Tapahtumaan voi osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams -sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle. Microsoftin Teams Live event on virtuaalisten tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla tuotetaan verkkoyleisöille lähetettäviä tapahtumia.

Vuoden 2021 tulevat kaupungin virtuaalitapaamiset

Torstai 20.5.2021 klo 16 Teknisen keskuksen virtuaalitapaaminen

  • Rakentaminen, kaavoitus, ulkoalueet, ateria- ja siivouspalvelut yms. kysymyksiä voi jättää 12.5.2021 saakka osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi.
  • Osallistumislinkki tilaisuuteen löytyy täältä.

Keskiviikko 8.9.2021 klo 16 Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen

  • Vapaa-aika, koulutus, varhaiskasvatus, kulttuuri yms. kysymyksiä voi jättää 1.9.2021 saakka.

Tiistai 2.11.2021klo 16 Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen

  • Terveydenhoito, asumis- ja vammaispalvelut yms. kysymyksiä voi jättää 26.10.2021 saakka.

Vuoden ensimmäisiä kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisia pääset katsomaan Kangasala-kanavalla. Lisätietoja ja osallistumislinkit liveihin löydät Kangasalan kaupungin tapahtumakalenterista. Kangasalan tapahtumakalenteriin pääset täältä.