Kangasalan kaupungingeodeetiksi Teemu Valkolehto


Teemu Valkolehto

Kangasalan elinympäristöjohtaja on valinnut Kangasalan kaupungingeodeetin virkaan kokeneen maanmittaustekniikan insinöörin (ylempi AMK) Teemu Valkolehdon Nokialta. Valintapäätös on lainvoimainen.

Teemu Valkolehto aloittaa työt Kangasalan kaupungilla 1.8.2022. Hän siirtyy virkaan Nokian kaupungin tonttipäällikön tehtävästä. Kangasala on Teemulle ennestään tuttu työpaikka, sillä hän on toiminut aiemmin Kangasalla vs. maanmittausteknikkona.

Kaupungingeodeetti vastaa kaupungin maapolitiikan hoidosta ja toimii teknisessä keskuksessa maankäytön palvelualueen vastuullisena esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat erityisesti maanhankinta sekä maankäyttö- ja muiden maankäyttöön liittyvien kehityssopimusten neuvottelut ja laadinta. Maankäytön palvelualue vastaa esimerkiksi maan myynneistä ja ostoista, maankäyttö- ja kehityssopimuksista, kaavoituksesta, asuntoasioista, kaupungin metsien hoidosta sekä kartta- ja paikkatietoasioista.

Tehtävään saapui 6 hakemusta, joista 1 peruttiin. Hakijoista 4 haastateltiin ja kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

–       Kangasalan kaupunki saa Teemusta yhteistyökykyisen ja sitoutuneen osaajan, jolla on hyvät taidot viran menestykkääseen hoitamiseen. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ammattitaitoiseen ja innostuneeseen työyhteisöömme, toteaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

Lisätiedot:

elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala
p. 044 430 9421, sirkku.malviala(at)kangasala.fi