Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi valittiin Anna-Leena Toivonen


Henkilökuva: Anna-Leena Toivonen
Anna-Leena Toivonen

Kangasalan elinympäristöjohtaja on valinnut Kangasalan kaupunginarkkitehdin virkaan kokeneen kaavoittajan arkkitehti Anna-Leena Toivosen Kangasalta.

Anna-Leena Toivonen siirtyy virkaan kaupungin suunnitteluarkkitehdin virasta, jossa hän on työskennellyt vuoden 2021 alusta. Suunnitteluarkkitehtina hän on sijaistanut kaupunginarkkitehtia syksystä 2021. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. rakennusliikkeessä hankekehityspäällikkönä ja Tampereen kaupungin asemakaavoituksessa. Koulutukseltaan Toivonen on arkkitehti.

Kaupunginarkkitehti toimii monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä, vastaa rakennetun ympäristön laadun ja yhdyskuntarakenteen kehittämisestä, hoitaa kaupungin asuntopolitiikkaa ja toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikön esimiehenä.

Tehtävään saapui 6 hakemusta, joista 1 peruttiin. Hakijoista 4 haastateltiin ja kolme lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

–       Kangasalan kaupunki saa Anna-Leenasta tehokkaan, yhteistyökykyisen ja tulevaisuuteen katsovan kaupunginarkkitehdin, jolla on hyvät taidot viran menestykkääseen hoitamiseen, toteaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

Lisätiedot:

elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala
p. 044 430 9421, sirkku.malviala(at)kangasala.fi

kaupunginarkkitehti Anna-Leena Toivonen
p. 040 133 6773, anna-leena.toivonen(at)kangasala.fi