Kangasalan kauppahallin suunnitteluun kerätään ideoita


(c) MUUAN Oy

 

Kangasalan tori uudistuu lähitulevaisuudessa. Osana torin uudistamista on kauppahallirakennuksen suunnittelu ja rakentaminen. Torin rakentamisesta on laadittu yleissuunnitelma vuonna 2016, jonka jälkeen torin asemakaava on tullut lainvoimaiseksi. Torin ympäristössä jo käynnistyneitä hankkeita ovat muun muassa linja-autoaseman kortteli sekä hotelli ja uimahallin laajennus.

Osana kauppahallin hankesuunnitelmaa kerätään ideoita ja ajatuksia kauppahallin suunnittelemiseksi sekä kartoitetaan kauppahallissa toimimisesta kiinnostuneita toimijoita ja heidän tarpeitaan.

Kangasalankauppahalli.fi -sivuilla olevien kyselyiden kautta kuntalaiset, toimijat, tuottajat tai kuka tahansa hankkeesta kiinnostunut pääsee osallistumaan kauppahallin toimintaympäristön kehittämiseen. Kyselyiden tarkoituksena on kartoittaa mitä tuotteita ja palveluita kauppahalli voisi tarjota ja minkälainen on tulevan kauppahallin toimintamalli. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kokonaisvaltaisen  kauppahalliympäristön  kehittämiseen.

Kyselyihin voi osallistua osoitteessa www.kangasalankauppahalli.fi.

Ideoita kerätään 11.11.2018 saakka.

Kauppahallin hankesuunnittelusta vastaa MUUAN Oy yhteistyössä Kangasalan kaupungin kanssa.

Hankesuunnitelman on tarkoitus valmistua keväällä 2019.

Näkymäkuvia Torin yleissuunnitelmasta (2016): https://files.muuan.fi/s/W6p8pgb8PJ6R0mw Kuvien yhteydessä mainittava (c) MUUAN Oy.

Lisätiedot:

Markku Lahtinen, Kangasalan kaupunki
markku.lahtinen(at)kangasala.fi

Aleksi Rastas, MUUAN Oy
aleksi.rastas(at)muuan.fi