Kangasalan elinympäristöjohtajaksi hallintotieteiden maisteri Sirkku Malviala


Kangasalan valtuusto valitsi kokouksessaan 20.8.2018 elinympäristöjohtajan virkaan hallintotieteiden maisteri, rakennusarkkitehti Sirkku Malvialan. Valinnan perusteena on koulutus, elinympäristöjohtajan tehtävän kannalta olennainen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä soveltuvuusarvoinnin tulos. Malvialan on tarkoitus aloittaa tehtävässä 1.11.2018.

Sirkku Malviala on toiminut viimeiset puolitoista vuotta Espoossa vs. rakennusvalvontajohtajana. Tätä ennen hän toimi noin viiden vuoden ajan Hämeenlinnan kaupungin rakennusvalvontapäällikkönä. Aiemmin Malviala työskenteli Kangasalla teknisessä keskuksessa palvelualueen esimiehenä ja rakennustarkastustehtävissä, Tampereen kaupungin rakennusvalvonnassa lupa-arkkitehtinä sekä yksityisissä arkkitehtitoimistoissa.

Tehtävään saapui yhteensä 17 hakemusta. Hakijoista 5 haastateltiin ja kaksi lähettiin soveltuvuusarviointiin.

Elinympäristöjohtajan tehtävässä korostuu elinympäristön ja elinvoiman kehittäminen sekä hyvinvoinnin edistäminen teknisen keskuksen palvelutuotannon ja yhteistyön keinoin. Elinympäristöjohtaja toimii mm. teknisen keskuksen palvelukeskuksen johtajana (maankäyttö, rakentaminen, ympäristö- ja rakennusvalvonta sekä 1.1.2019 alkaen ateria- ja siivouspalvelut). Nykyinen teknisen keskuksen johtajana toiminut tekninen johtaja on eläköitymässä vuoden 2019 alkupuolella. Virkanimike on uudistettu elinympäristöjohtajaksi osana organisaation kehittämistä.

KUVA: Kangasalan kaupungin elinympäristöjohtajaksi valittu hallintotieteiden maisteri Sirkku Malviala

 

Lisätiedot:
kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, puh. 040 133 63 11
henkilöstöjohtaja Eija Tetri-Lähde, puh. 050 550 9749
etunimi.sukunimi@kangasala.fi