Juhlakonsertti viisi vuotta täyttäville lapsille 8.2.2024


Kangasalan varhaiskasvatus kutsuu kaikki vuonna 2024 viisi vuotta täyttävät kangasalalaiset lapset (2019 syntyneet) juhlakonserttiin Kangasala-taloon torstaina 8.2.2024.

 

PIKKU PAPUN ORKESTERI

Pikku Papun Orkesterin konsertti on vahvasti vuorovaikutteinen kokonaisuus. Konsertissa kutitellaan mielikuvitusta rakentamalla muurahaisten avuksi vene, keksimällä miten juuri sinun oma turilaasi liikkuu ja matkustamalla kirpun kyläkauppaan erikokoisilla pikkubusseilla mutkaista tietä pitkin. Ei tietenkään sovi unohtaa yhteistä ruoanlaittohetkeä, jossa muurahaisten muorin reseptillä kaikki pääsevät kokkaamaan ja muistutamme myös toisiamme sekä pöllöä hölläämisen tärkeydestä. Tervetuloa konserttiin!

 

Pikku Papun Orkesteri

Heli Kajo, laulu, nokkahuilu ja perkussiot

Maiju Kopra, laulu, trumpetti, ksylofoni ja kellopeli

Mathias Hermansson, kitara

Juho Puronaho, mandoliini ja viulu

 

Konserttiin on kutsuttu kaikki Kangasalla kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa olevat tänä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset.

Myös kotihoidossa olevilla 2019 syntyneillä lapsilla on mahdollisuus osallistua saattajansa kanssa klo 10.15 Kangasala-talossa järjestettävään esitykseen. Esitys on osallistujille maksuton.

Lisätietoja voi kysyä varhaiskasvatuksen hallinnon opiskelijalta Johanna Perkiöltä tai suunnittelija Katri Jaakkolalta,

 

ext-johanna.perkio@kangasala.fi

katri.jaakkola@kangasala.fi

Tervetuloa!