Iltatorit tuovat markkinavilinää Kangasalan keskustaan heinäkuussa


Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala järjestävät kesäisiä toritapahtumia kolmena heinäkuisena torstai-iltana 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19. Iltatoreilla vastataan kaupunkilaisten toiveeseen saada keskustaan ja toreille elämää myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Kangasalan iltatoreille on kutsuttu myyjiksi paikallisia ruoka- ja herkkutuotteiden myyjiä, lähituottajia ja käsityöläisiä. Paikkoja on varattu myös kirpputori- ja vanhan tavaran myyjille. Kaupunkilaiset ja kesävieraat ovat tervetulleita nauttimaan iloisesta toritunnelmasta, herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja hankkimaan kiinnostavia tuotteita.

”Meiltä on toivottu mahdollisuutta istuskella kauniina kesäiltana torilla ja nauttia erilaisista ruokaherkuista. Sen haluamme nyt mahdollistaa”, kertoo kaupungin tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi.

”Kesätapahtumilla houkuttelemme paikkakunnalle matkailijoita, mutta myös paikallisten kannattaa vaihtaa vapaalle ja lähteä minilomalle nauttimaan toritunnelmasta”, kannustaa Visit Kangasalan matkailu- ja markkinointipäällikkö Laura Pekkala.

Kuten markkinatunnelmaan sopii, luvassa on myös musiikkia Kangasalan kesäsoittajilta. Muutakin ohjelmaa on tarjolla ja esimerkiksi ensimmäisellä iltatorilla 1.7. päästään ihailemaan Kangasalla 3.7. järjestettävään Autoglym ralliin osallistuvia ajoneuvoja

Torimyyjinä tapahtumissa nähdään mm. legendaarisesta ruisleivästään tunnettu Heikin Leipä Saarikylistä, kesän suosikkiherkuttelupaikka Kirkkoharjun kahvila sekä Vehoniemen automuseo, jonka makeita herkkuja tullaan maistamaan matkojen takaa. Myynnissä on myös mm. burgereita, kombuchaa, jäätelöä ja sima.

Ruokaherkkujen lisäksi iltatoreilta voi tehdä kirppislöytöjä ja torialuetta ympäröivät yrittäjät ovat iltatoreilla mukana omilla toimispisteillään. Kulttuuriravintola Jalmarin terassilla ja kosmetiikkaliike Kaunis Nellissä kannattaa vierailla tori-iltoina erityisten tarjousten vuoksi.

Tori-iltaan kannattaa yhdistää vierailu taidenäyttelyssä. Kimmo Pyykkö -taidemuseon Reidar Särestöniemen -näyttely on avoinna toripäivinä klo 19 saakka.

Iltatoreille mahtuu vielä mukaan, joten jos kiinnostuit tapahtumasta, ota yhteyttä Kangasalan tapahtumakoordinaattori Isabella Rossiin isabella.rossi@kangasala.fi p. 044 481 3050. Myyntipaikka tapahtumassa on myyjille maksuton, mutta myyjillä tulee olla omat kalusteet.

 

Lisätietoja: Isabella Rossi, tapahtumakoordinaattori p. +358 44 481 3050 isabella.rossi@kangasala.fi