Ehdota tapahtumia tai tekemistä ja vaikuta


Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut kokeilevat osallistavaa budjetointia syksyllä 2020.

Kuvituskuvanan Maltti ja Valtti Kangasala-talossa kesäkuussa 2020

Osallistavassa budjetoinnissa kaupunkilaiset voivat toivoa tapahtumia tai tekemistä Kangasalle tai toteuttaa ehdotuksensa kaupungin tuella. Toiveita ja ehdotuksia toteutettaessa huomioidaan Covid19-tilanteen mukaiset rajoitukset.

Oletko aina halunnut järjestää lastentapahtuman Liuksialassa, sahansoittokonsertin Sahalahdella tai runomaratonin Raikussa? Ehdotus voi olla live- tai virtuaalitapahtuma, kurssi, näyttely, elokuva tai muu tilaisuus. Toiveita ja ehdotuksia kerätään 3.8.- 20.8.2020 klo 15 saakka täällä.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut valitsee ehdotuksista toteuttamiskelpoisimmat, joista kaupunkilaiset saavat äänestää suosikkiaan. Ehdotukset julkistetaan anonyymisti ja äänestys suoritetaan kaupungin verkkosivuilla 24.-31.8. Valitut ehdotukset toteutetaan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tule kuulemaan lisää osallistavasta budjetoinnista Kangasala-talon valtuustosaliin 19.8. klo 18. Voit jättää myös ideasi/ehdotuksesi tilaisuudessa. Ilmoittautumiset kahvitarjoilua varten 16.8. mennessä täällä.

Lisätietoja osallistavasta budjetoinnisya voit lukea kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden verkkosivuilta, sivut löytyvät täältä, tai ottamalla yhteyttä:

Marke Vornanen, marke.vornanen@kangasala.fi. 044 481 3041